onu bende biliyorum zaten nerde bi olumsuzluk var onu görür ona benzetilmeye calısırz ve buna bayılırız
Printable View
Bizler kaval dinliyoruz uyanmıyoruz tek farkımız bu uyanık olanlarında başı na sopa vurulup ya bayıltılıyor ya öldürülüyor aselsan muhendis örnegi en basiti
helal olsun..
Uzaya fırlattığı uydunun motoru zamanında sscb depolarından çalınmış uydu nun teknik detayları çin destekli. Ama iran için %100. 65 model uh-1'e iki şey ekler farklı bişey çıkarır benim helikopterim der. Bizim eğitim uçağımız F-5'e çift kuyruk takar radara yakalanmayan hayalet uçak yaptık der. Acaba bunu kimden kopyaladılar. İran'ın kendince psikolojik savaşı bunlar. Ha füzelerde yine çin-rus destekli lakin tek gerçek İran'da nükleer güç var bunu sigortası olarak görüyor bu yüzden abd-israil saldırmaz bende istediğimi söylerim diyor. Bkz:Soğuk savaş dehşet dengesi gibi.
Akabinde bizde uydu gönderdik uzaya he Türkiyem'den fırlatmadık başka bişey.
Bizim de ülke içi kısa mesafe yolcu uçağı üretme düşüncemiz var kanadalı bombardier hatırlamadığım bir firma da destekliyor.
2023 yılına kendi savaş uçağımız göklerde olucak F-16,F-35 yanında 3.bir avcı teyyaresi. :) Ön anlaşma yapıldı tusaş ile.
Rahat olun sağlam adımlar la geliyoruz. :)
Dinini,kültürünü yozlaştırmadan yaşayabilen nadir Müslüman milletlerindendir Iran,başarılarının sırrı emin olun burada yatıyor;)
sonra insanlar neden ahmedinejad a inanıyolar.. neden olmasın..adam calısıyo yapıyo kardesım ismi var kopyalamıs yada baska bisey. sonucta dünyaya gosteriyo gucunu ve kımsede gık demiyo !
İranın başındakiyle bushun tek farkı dinleridir bence.... ikiside okadar gaddardır benim gözümde... o yüzden övmenin bi anlamı yok