ben bütün eczacıları bu işin içine katmadım dikkat edersen..ve madem eczacılara bukadar güveniyosun hiç doktora gitme şikayetin olduğunda direk eczaneye git onlar ilaç yazar sana
Printable View
ben öyle yapıyorum mesela. ufak tefek olan her türlü rahatsızlığımda eczaneye gidiyorum ve hiç sorun yaşamadım.
ama insanlar zaten doktora özellikle gitmesi sskdan alabilmesi için reçete yazdırmak zorunda.
Soyle bi yanlis anlasilma var sanirim. Biz insanlari tedavi etmiyoruz yani agir cilt sorunu olan insana kalkip ben urun vermiyorum boyle bir insanin zaten doktorluk bir mudaheleye ihtiyaci vardir.kan tahlili hormon testi karacigerinin kontrolu bunlar benim yapabilcegim seyler degil tabiki. Bizim isimiz insanlari guzellestirmek. Yaslanmayi geciktirici kremler cilt kurulugunu onleyici nemlendirici bu tarz urunler doktorluk yapmiyoruz yanlis anlasilmasin :)
Allah belasını versın AVON'unda envey'ınde avon yüzünden karakola qıttım qeldım şımdı... yurt ıçı karqo'pamukkale şubesı'nıde şıkayet ettım... öz enıştem envey ışı yapıyor çocuqu olmayanlara ılaç verıyoz dıye mılletı kandırıyor mal satayımda ne olursa olsun hesabı yanı adı doktor'a çıktı :D
qlavye bhozuk shanırım