24 ler 25 ler fıatlar abartılı fıatlar 97 model arabalara
Printable View
24 ler 25 ler fıatlar abartılı fıatlar 97 model arabalara
Şimdilik vti da karar kıldık.Ama aklımdaki tek soru şu Vti ,Bmw kadar keyif verir mi ?
Yani Bmw de yanlayarak aldığın keyfi Vti ın sesinden, gidişinden ,devir çevirmesinden vs. alabilirmiyiz ?
Yanlamanın keyfini hiçbir VTI'dan alamazsın.
3.20'de bi ömür uğraşsan da VTEC açamazsın... Çiçek açarsın belki. Sularsın. Yeşillik, doğa...
: )))
320nin seside güzeldir, ayrıca parça fiyatlarında da çok bi fark olmaz
e36nın bi çok parçası vti dan daha ucuz :) ama yakıt üzer :D bmw iyidir , miyadı dolmuş olsa bile model yıl farketmeksizin böbreği gören kafasını gerçekten çevirip çevirip birdaha bakıyo , türkiyenin yeni şahini oldu 96-00 civicler,tercih etmezdim şahsen.
biri zamanında 40 bin tl ise diğeri 80 bintl lik bir araçtı.ve şu an aynı paralar isteniyor bence vti a o kdr para vermek mantıksız. sadece hızlı olucam dersen mantıklı olabilir onun harici konfor ,sürüş keyfi ,imaj vs herşey için bmw ile vti karşılaştıralamaz.
vti a da 3 20 ye de o paralar yazık günah değmez istediğin kdr vtec aç yada yanlamaya çabala ikiside o paralara değmez
ama vti her daim altın tadında kalıcak sanırsam iyi yatırım olur tabi istedğin fiyata satabilicek kdr gözü dünmüş bi müşteri bulabilirsen
4 kapı dediğin için bence vti almalısın.tamam bmw herzaman zevktir konfordur. Önce vti al beğenmezsen 320 sedana dönebilirsin bence.
Şahsen sedan vti da sedan 320 de sürdüm. vti çok farklı bişey onu söyleyebilirim.her insan 1 kere yaşamalı diye düşünmekteyim.trafikte böyle gelip oynamak isteyen bmw,merso vb araçlara yol verip arkalarından yapıştırmak felan komik duruma düşürmek çok eğlenceli oluyor .He 23-24 lira verdikten sonra gider temiz bir E36 3.20-3.28 coupe alırım o ayrı simsiyah dip basık pehh diyorum =)
92 model e36 3,18 is kiralamıştım o kadar döküntüydü ki sesi olsun görüntüsü olsun bu araç nasıl gidicek diye düşünmüştüm ama yinede kiraladım mecbur kalarak direksiyonu bile düz yolda sağa sola gidiyodu elimden kayarcasına takır tukur sağ arka amortisör komple çıkık kırık gibiydi en ufak bişeyde sağ arka taraf yalpalayıp boşa düşüyodu vuruntu yapıyodu ve o arabayla 6 bin devir çevirip 160 a kadar çıktım normal karbüratörlü tüpte dahada gitmedi zaten iyikide gitmedi :D ..ve yinede o haliyle gideri vardı yan bile veriyodu sen düşün artık kaliteyi...