Bugune kadar Yapılmış İlk Hızlı Honda 07vy567,34km909 dur
Ondan sonra devamı gelmıstır...
Printable View
Bugune kadar Yapılmış İlk Hızlı Honda 07vy567,34km909 dur
Ondan sonra devamı gelmıstır...
hulk
vth
nif vtec
ab vtec
mutluay vtec
aybek vetc
Arabalarına nefes aldırmadan maşallah sağlıklı ve sorunsuz sürekli gazlayan, arabalarını sürekli kullanan ve hiç bir gazlama organizasyonunda R yapmayan MİNİKS'lerin aracı HULK ;)
StLegal Cem abinin Teg'inde maşallahı var çoooook hızlı :)
bence turbo s2000leri çok göz ardı ediyorsunuz :)
bazooka24 çıkınca favorim...
hulk vs... diye bu liste uzar gider....
ottoman typer
VTH die biliyorum ben
Hulk&tegturbo(stlegal)&vth&eg coupe. yuruyen gorduklerim.
Hepsine kocaman masallah
valla sımdı konu bıraz yoruma acık oldugu ıcın ben degısık bısı yazıcam suan ayarları tam olan eksıgı suan ıcın olmayan pıyasada hılmı abı var hulk la tabıkı ayarlar tam gerekenler yapıldıgı ıcın gazlıyor fakat arakdasından gelenler tabıkıde var merakla beklenen bazooka24 buyuk proje bıtmıssken sorun yasayan ottoman var daha bırcok proje var k20ler k24ler kıbrısdan arkadaslar bu uzayıp gıder ortada bır gercek var oda sukı bırının elınde butce vardı yonlendırmeye calısır bırının elındekı butce sınırlıdır ama cevresı cok genısdır acıklarını kapatmaya calısır bu konu ama kesınlıkle butceye bakar herkez bılıyorkı project car bolumunde 2 3 proje ıle ugrasan abılerımız var oyuzden bu ısler ılk once paraya sonra cok salam bır yazılımcıyayanı (OZ) daha bırcok sey bu ısler gercekden cok buyuk emekler ısdıyor arkadaslar peygamber sabrı lazım
şuandan bahsediyorsan yürüyen araç olarak cem abi teg turbo ve hulk yakın zamanda inş ottoman ve adem de katılacak buraya
benim bildiğim yüreğirin 100-200 rekoru kırılmadı daha yanlışım varsa düzeltin
ama cem abinin arabayı teg geçiyorum :D
b.aktepe nin yaptığı ve ankaraya ramzana satığı hatta meşur 5.88 var :D ankarada daha hızlı bi honda bilmiyorum ?
aynen ramonun araba var vtk. şuan ankarada daha hızlı yok diye biliyorum ama yapım aşamasında olan bms kazım ustanın eg turbosu var n zaman yola çıkar bilmem gerçi... ramonun araba 5.88 yaptı 5.42 idi sanırım hulk yaptı st legal teg hulk u geçmişti o zaman ilk 3 bu olabilir mi ??
aslında rollinglerden en kaçmayan adam komplekssiz insan hilmi bu konuda doğru bilgilendirir.
bence VTH16... ayrıca her zaman severek izlediğimiz HULK
Tabiki hulk aktif olarak en hizli honda bencede
Ayrica nif pasaogluna gitmisti önümüzdeki günlerde gelir gaziantep'e
en hızlıyı konusursak eskılerden VTH,TPR,EG COUPE turbo sınıfında..N/A aybek abının vtec(VY),NIF,CMLk24 bna gore..su anda en hızlı guncel sekılde yuruyen HULK,TURBO TEG ..
ama su anda tr nın en hızlı hondası serdar abının s2k'dır..rodaj falan bıttı galıba en kısa surede wıdeoları gelır..:icon_tup:
ama yapım asaması bıtmek uzere olan bazuka24 canları accık sıkcak gıbıı..:D:icon_tup:
Adem in bazooka gelene kadar en hızlı stlegalcem in teg i sonrasında turbo hondaların Serdengeçti si Hulk var.
Heralde HULKdur baska illaki hızlı araclar var ama en cok adını duyuyan rakip isteyen hulk :)
valla ben aktif olarak kullanım dersenin vtk nın ustune tanımam adam utanmasa bakkala bile turbo arabayla gidecek :) ankarada iseniniz her an karşınıza sıka sıka çıkabilir onun için aktif kullanım konusunda ramazan vtk 1. sırada dır 100% eminim :D
ben bazookayı çok merak ediyorum bitsinde hayırlısıyla sıkıntısız yürür inşallah
Antalayada Turbo s2k var.Antalyadan bi abim 1.5 ay önce aracın 800hp a yaklaştığını ve özgün abinin ayar yapmaya geleceğini söylemişti.
adını en cok duyuran HULK sanmam daha hızlısını
bence konuyu acan arkadaş atmosferik ve aşırı besleme yani turbo diye acmalıydı cünki en hızlı denen arabalar hep turbo, ki bence cem,in teg turbo ayabusayı yiğecek kadar hızlı oduğuna göre tartışılmaz bence hızılılığı konusu,ama atmosferikte, de merak edimeli bence en hızlı araba nedir diye :confused: ;)
hulk bence..
Ozgunun vth efsaneydi ama hulk en hizlisi sanirim
benim için ne 100-200 rekoru nede en güçlüsü bana söyleyebilirmisiniz.varmı son ayarla hiç sorun yaşatmadan yürüyen işlerin perde arkasını görebilen varmı her güzel neticenin bir bedeli vardır normalde bizler bu bedelleri görmeyenler tarafındayız sanki çürük bir şeftalinin suyu sıkılmış netice olarak şeftali suyu ama ne zorlukla çıktı suyu kimse bilmez ben kesinkez şuna inanmıyorum ki, şahsi görüşüm insanoğlu biryere kadar doyuyor sonrasında pes ediyor ama ele hiçbir kar geçmeden bu zamana kadar sağlıklı yürüyeni hiç sanayiye gitmeyeni hiç ayara gitmeyeni hiç parça değiştirmeden yürüyeni görmedim ben içinde yaşayan biri olarak...Bu arada en beğendiğimi söylemek gerekirse stlegal cem'in turbo teg çok yerinde arkadaş ne dışına girmiş nede içine helal olsun hiçbir şey belli değil asıl cevheri motorda gizlemiş gidiş olarak ben tek geçerim bı sınıfta...
sıkı yürüyenler hulk vth ottaman typer olabilir mi ?
Suan yürüyen çok hızlı arabalar var ama araç bittiği zaman benim favorim bazooka 24
Suan yürüyen çok hızlı arabalar var ama araç bittiği zaman benim favorim eg bazooka
ben biraz eskilerden bahsediyim
atmosferıkte ılk b20 vtec ef kasa murat aydın engın ve ozan :)
2003 yada 2004 h3000 tekın turbo vtec
ozan okur ılk turbo deneyımıne sahıptır hondada 90 kusurlu yıllar tam hatırlamıyourm yanlısım var ise af ola
vth 16
yurının k20 turbo
hulk
cem abı TURBO TEG
engın b20 turbo proje deyısıklıgı h22 turbo sonra ne oldu bılmıyourm
b aktepe turbo cıvıc guzel deger cıkarttı ankarada sanırım
ızmır eg swap b16 turbo cıvıc coupe
proje asamasnda bursa adem onun aracıda cok cıddı arac olucagına benzıyor
bır suprız var cok yakında cıkıcak pıyasaya onu beklıyourm :)
su ana kadar bıldıklerım bunlar :)
Zamanında MTR de vardı:)
Adam beygir yazmis kim hizli yazmamis. 1.3 bar 575 hp dynosheetim var en guclu benim en hizli cem abi ama yakalicam onu basinc lazim :) tum araclara masallah.
Su VTH i yazanlar hic yururken ya da dyno da gorduler mi acaba merak ediyorum. sehir efsanelerini gecelim gordugunuzu bildiginizi konusun. 5 sene once ile simdiki teknoloji ayni degil. Kadran videosu var vth in 100-200 unu bi sayin. Hadi ozgun sende 640 whp dynom var yaz ahahahaha
bencede konuyu açan arkadaş atmosferik ve turbo olarak 2ye ayırsaymıs ii olurmus
bence su anda ön planda olan 3 araba var ootoman - teg - hulk birde ars2000 vardı sanırım türkiyede yapılmıs güçlü honda cok japonyaya rakip olacaz yakında :D :D allah herkesin gönlüne göre versin .
mınık 5 sene oncesı levent abının dynosunda 1,4 barda 562 hp var 640 teker yok.keske arabanın ıslerını yapanlar ozgun gıbı olsalardı arabayı yolda cok gorurdunuz bende bınerdım.o arabanın bende oldugu zamanlarda hızlı hondaydı.teknolojı dedıgın gıbı cok ılerledı sımdıkı arabalar daha hızlı.arabanın yenı sahıplerı arabayı benım bıraktıgım yerden teknolojık olarak ve gunun sartlarına gore en ıyı sekılde yapıyolar.bende evo var ınsallah arabanız durur drag roll denemelırını bol mıktarda yaparız
Şu an için Hulk ve TEG var sanırım turbo olarak. Ardanın arabası dynoya girmediği için bilinemiyor HP olarak. KFL turbo S2000de 0,8 de bar da bayağı hızlıydı. 1.5 larda ne olur bilemiyorum.
bu hangi TEG _? foto ualaşabilceğimiz bir nick var mı_? birde Ottoman'ın dynosu yok muydu_?