Stlegal cem abinin teg ciddi hizli simdiki atmolari bilmiyorum ama eskilerden cml vy hizliydi
Printable View
Stlegal cem abinin teg ciddi hizli simdiki atmolari bilmiyorum ama eskilerden cml vy hizliydi
hulk vardı 1 tane yesıl vti galıba o olabılır fena hızlanıyor .D:D:D:D
Bugune kadar Yapılmış İlk Hızlı Honda 07vy567,34km909 dur
Ondan sonra devamı gelmıstır...
hulk
vth
nif vtec
ab vtec
mutluay vtec
aybek vetc
Arabalarına nefes aldırmadan maşallah sağlıklı ve sorunsuz sürekli gazlayan, arabalarını sürekli kullanan ve hiç bir gazlama organizasyonunda R yapmayan MİNİKS'lerin aracı HULK ;)
StLegal Cem abinin Teg'inde maşallahı var çoooook hızlı :)
bence turbo s2000leri çok göz ardı ediyorsunuz :)
bazooka24 çıkınca favorim...
hulk vs... diye bu liste uzar gider....
ottoman typer
VTH die biliyorum ben
Hulk&tegturbo(stlegal)&vth&eg coupe. yuruyen gorduklerim.
Hepsine kocaman masallah
valla sımdı konu bıraz yoruma acık oldugu ıcın ben degısık bısı yazıcam suan ayarları tam olan eksıgı suan ıcın olmayan pıyasada hılmı abı var hulk la tabıkı ayarlar tam gerekenler yapıldıgı ıcın gazlıyor fakat arakdasından gelenler tabıkıde var merakla beklenen bazooka24 buyuk proje bıtmıssken sorun yasayan ottoman var daha bırcok proje var k20ler k24ler kıbrısdan arkadaslar bu uzayıp gıder ortada bır gercek var oda sukı bırının elınde butce vardı yonlendırmeye calısır bırının elındekı butce sınırlıdır ama cevresı cok genısdır acıklarını kapatmaya calısır bu konu ama kesınlıkle butceye bakar herkez bılıyorkı project car bolumunde 2 3 proje ıle ugrasan abılerımız var oyuzden bu ısler ılk once paraya sonra cok salam bır yazılımcıyayanı (OZ) daha bırcok sey bu ısler gercekden cok buyuk emekler ısdıyor arkadaslar peygamber sabrı lazım
şuandan bahsediyorsan yürüyen araç olarak cem abi teg turbo ve hulk yakın zamanda inş ottoman ve adem de katılacak buraya
benim bildiğim yüreğirin 100-200 rekoru kırılmadı daha yanlışım varsa düzeltin
ama cem abinin arabayı teg geçiyorum :D
b.aktepe nin yaptığı ve ankaraya ramzana satığı hatta meşur 5.88 var :D ankarada daha hızlı bi honda bilmiyorum ?
aynen ramonun araba var vtk. şuan ankarada daha hızlı yok diye biliyorum ama yapım aşamasında olan bms kazım ustanın eg turbosu var n zaman yola çıkar bilmem gerçi... ramonun araba 5.88 yaptı 5.42 idi sanırım hulk yaptı st legal teg hulk u geçmişti o zaman ilk 3 bu olabilir mi ??
aslında rollinglerden en kaçmayan adam komplekssiz insan hilmi bu konuda doğru bilgilendirir.
bence VTH16... ayrıca her zaman severek izlediğimiz HULK
Tabiki hulk aktif olarak en hizli honda bencede
Ayrica nif pasaogluna gitmisti önümüzdeki günlerde gelir gaziantep'e
en hızlıyı konusursak eskılerden VTH,TPR,EG COUPE turbo sınıfında..N/A aybek abının vtec(VY),NIF,CMLk24 bna gore..su anda en hızlı guncel sekılde yuruyen HULK,TURBO TEG ..
ama su anda tr nın en hızlı hondası serdar abının s2k'dır..rodaj falan bıttı galıba en kısa surede wıdeoları gelır..:icon_tup:
ama yapım asaması bıtmek uzere olan bazuka24 canları accık sıkcak gıbıı..:D:icon_tup: