teg'le hulk neden denemiyor?
Printable View
teg'le hulk neden denemiyor?
Teg'le hulk'un videosu vardı zatende basınçlar ne alemdeydi onu bilmiyorum o videoda teg geçiyodu.
Cem abinin Teg gerçekten hızlı aile spec :))
Turbo s2k'larda var ama onlar 500 hp civarlarında sanırım.
450-500 arası MTH S2k var oben abinin.
önceden zonguldakta H22 turbo vardı beyaz Ab ile videoları olan.
Ama şu an bence en güçlüsü HULK,en Hızlısı TEG.
Yakın zaman içinde bazuka ve ottoman'da gelir inşallah aksilik olmadan aralarına.bu konu hit yapar :D
hız mı önemli güçmü.Bir araba 500 hp olur diğeri 300 ama 300 hp olan diğerini geçiyorsa aban göre o daha güçlü ve daha hızlıdır.Cem abinin DBN kaç çıktı önceden şimdi yeni çamurluk kabartması felan yaptı tekrar dbn ölçtümü bilmiyorum ama bana kalırsa B18 Ls/vtec turbo Stlegal derim.Haaa hulk ile denediler hulk kaç psi bastı yada daha kaç psi basabilirdi bunlarda önemli.iki aracıda Limit olarak ayarlayıpğ yada başka araçları limit olarak ayarlayıp buna göre değerlendirmek lazım
Teg in 100 - 200 ölçümü hiç olmadı
dynoya o 1 sefer çıktı eski hali ile 560 hp verdi
HULK - Teg ile denerken 396 hp idi ozaman dynoya çıkmıştım rodaj dayken
1.3 barda 571 hp çıktı ama bu hali ile denemedik arabalarımızı
ama şu an şunu söliyebilirim cemin arabası rahatlıkla 600 HP üzeridir
1.3 barda HULK un geçebilceğini sanmıyorum TEG in 2.1 bar halini
ayrıca hergün cem abi ile görüşüyoruz ben değişiklik yapıyorum oda bişiler yapıyor sürekli alışveriş halindeyiz yakında bir deneme yaparız
Bu zamana kadar yapılmış en hızlı Honda 100 - 200 verisine dayanarak Resmi olarak HULK tur
Gayri resmi de TEG dir
PANDORA'daha hızlı olan konyadakı 42AG325 vtec turbo var
pandorayı geçmişti
cem bi 100 200 yata resmiyete bindirelim:D
vth 16 değil mi?araç 850 kg ve 850 ps:)Honda Civic Vtec Turbo From Turkey - YouTube
Teg'in şuanki en hızlı oldugunu tahmin ediyorum geçmişte daha hızlısı olmuşsa bilmiyorum,videolardan gördügüm kadarıyla da hulk da ona tutunamayacak bir araç degil şu güncel halini baz alırsak.Allah onlara kolaylık versin, bizler de zevkle izleyelim.,Proje olayını f/e/h le karıştıran insanlar oldugunu düşünüyorum nedense.
ars s2000ninde çok hızlı oldugunu düşünüyorum :) yüksek süratlerde özellikle.
stlegal cem in teg i tek geçiyorum
teg bazooku hulk ars2000
hardcore rollin night istiyoruz.
canlı canlı 2 aracında yürüdüğünü görmedim cem abinin teg'in videosu mu bile izlemediğim için birşey diyemem ama hulk videoları meşhur olduğu için videodan yorum yapacak olursak hulk ama cem abinin teg'te söylenenlere göre baya hızlıymış..