İyi akşamlar '97 Vti ile '97 3.20 Bmw arasında kaldık.Sitede bu araçları kullanan yada bilenlerden bu iki aracı her yönden karşılaştırıp yazmasını rica ediyorum.Veya kullananlarda + veya - yönlerini söylerlerse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler![]()
İyi akşamlar '97 Vti ile '97 3.20 Bmw arasında kaldık.Sitede bu araçları kullanan yada bilenlerden bu iki aracı her yönden karşılaştırıp yazmasını rica ediyorum.Veya kullananlarda + veya - yönlerini söylerlerse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler![]()
Ben olsam BMW derdim. VTI sevmediğimden ya da BMW'ye sempati duyduğumdan değil kesinlikle. Yanlış anlaşılmak istemem.![]()
K.
2'si çok farklı araçlar.
VTI tercih ederdim sedan olmak kaydıyla, fanatiklik değil.
Nedeni ise, gideri-sorunsuzluğu-parça bolluğu-usta bolluğu-parça ucuzluğu-yakıt.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
320 nin vti kadar performanslı olacagını zannetmiyorum vti daha zevklidir.ancak 320 de fena degil içi olsun dışı olsun konforu olsun.320 daha kaslı oldugu için 320 diyorum
Söylenildiği gibi her yönden vti iyidir parca sorunsuzluk uygun yedek parca vs vs
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
e36 ve e46 m3 hastasıydım bi zmanlar ama vti ın neler yapabilicegini bilmediğim zamanlar![]()
Instagram : WideBodySixty
E36 3.20 ise bence kafadan direk sedan vti..
Ama E46 ise nasıl bir araç istediğinize bağlı. Konfor kalite ve arkadan itişse hertürlü bmw.
Ama hız ekonomi vb istiyorsanız vti. (ekonomiden kastım benzinli 3.20 ye göre.)
arasında kaldığınız araçların İnternette ilanları varsa koyarsanız araçların durumuna göre de yorum yapılabilir
Aracı zaten ehliyeti alana kadar 2 sene babam kullanacak.Dolayısıyla arabayla 2 sene neredeyse gazlamayacak.
direk vti.
bu arada 2side siteye üye araç sahipleri
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 56859500
çok qüzelmışşş... ben olsam vtı derım 1.600cc oldqu ıçın vs.
25 bin iyi para 2000 2005 hondalara gir,,,fiyatlar çok
vti düşünüyorsan direk su vtec çok emek harcandı zaten sitedekilerinde birçoğu biliyordur fiyatıda çok uygun
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 52212019
araçları gördüm kardeşim hiç düşünme vti al her türlü karlı çıkarsın yakıt yedek parça vs.
feel is everything
bmw alıcaksam e46 kasa m3 görünümlü 3.20 honda alıcaksam da 1.6cc vtec 175 hp olan civic bakardım ben olsam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)