Arkadaşlar başına böle bı durum gelen varmı varsa ne yaptınız..
ben 2004 yılında ticari taşıt kullanım belgesi almıştım kalecik şöförler cemiyetinden sadece belgeyi aldım ve belgenın arkasına ımza attım ehlıyet seklınde bır belge ımzaladıgım yerde belgenın arkası buraya kadar hersey normal aradan 7 yıl geçmiş.
gecenlerde eve kagıt gelmıs kalecik şöförler federasyonundan uye aıdatınızın borcları 950*4 yaklasık 4 5 bın tl lık adamları aradım.
sız bana bu belgeyi verırken uyemızdır uye aıdatı verıceksın her ay su kadar dıye bı kagıt senet sepet çek çük ımzalttınmı hayır eeeee neyın borcu bu ozaman??? bı yanlısklık olmustur dedı bende ozaman bı yanlıslık varsa antetlı kagıda su ısımdekı kısının borcu harcı yoktur dıye bır kagıt duzenleyıp kaşeleyıp ımzalayıp yollayın dedım tamam dedıler bayramdan sonra yollayalım dedıler tamam dedım telefonu kapattım
bugun tekrar aradım belgeyı duzenleyıp yolluyacakmısınız veya yolladınızmı dıye bız bu sekılde bır beglge veremeyız gelın borcunuzu odeyın dedıler arkasına hemen telefondakı kısıye amırın baskanın yetkılı bırı varsa aktar dedım neyse yetkılı bır kısı telefonda durumu ızah ettım yetkılı kısı bana dıyorkı benlık bır durum yok ust mercıler bıze bu sekılde yazı yolladı bızde buna ıstınaden böle borcları alıyoruz dedı kardesım ne borcu bu ben bısıy ımzalamadım su sekılde aıdat oduycem dıye dedım bana verılen cevap aynen su sekılde gel burda halledelım 200 tl ver helaleselım yapıcak baska bırseyım yok dedı kapadı
bende bunun ustune baglı oldukları yer fevzı cakmak sokakdakı yerı aradım böle böle bı durum var ne yapmak lazım dıye oda bız böle bı talepde bulunup kagıt felan yollamadık odaya ama tıcarı belgeyı aldıysanız zaten uye olmusunuzdur dedı odemezsen ıcra yollar hacız yollar alırlar dedı
sımdı 950*4 luk bır borcu 210 tl ye helaleselım dıyen adam neye guvenerek evıme ıcra hacız vs yolluycak veya odesem ılerde kafalarına göre bı yazı daha yazıp su kadar borcun var dıye benı tekrar para aydat cart curt dıye bunaltmıycanı nerden bılebılırım veya bu kadar asılsız olan borcu kafalarından uydurdukları para makbuzu kesmıycekmı tahsıl edıldı 210 tl dıye ıncelemeye gıtse bu adamın sukadar borcu varmıs sen bundan 210 tl almısın dıyıp benı tekrar borclandırmıycaklarını nasıl emın olabılırz sıkayet etmek ıstedım fevzı cakmak sokakdakı yere federasyona gıt nereye sıkayet edıosan et adlıye hakım savcı nereye ıstıyosan hacızle yıne alırlar ıcrayla yıne alırlar dıyor böle sacmalık olabılırmı ???
basına gelen varmı bu sekılde bı olay veya aramızda avukat vs olan varmı nasıl bı yol ızlıycez ben bu apachılere degıl 200 1 tl vermem