Arkadaşlar,
Aracımın iç döşemesine en yakın kumaşı nereden bulabilirim ? Bej diyebilirim renk için. kıl bir renk.. koltuklarımda bej deri ama açık kahve tonlarında.
Bana deri değilde kumaşı lazım.
Bir toptancısı vs varmı bildiğiniz ?
Teşekkürler
Arkadaşlar,
Aracımın iç döşemesine en yakın kumaşı nereden bulabilirim ? Bej diyebilirim renk için. kıl bir renk.. koltuklarımda bej deri ama açık kahve tonlarında.
Bana deri değilde kumaşı lazım.
Bir toptancısı vs varmı bildiğiniz ?
Teşekkürler
Nasil bir kumas eklersen yrdimci olmaya calisirim ayrica yeniden doseniyorise alcantara falan yap derim...
Alcantra düşünmüyorum, sadece oem renge yakın bir kumaş..
Örnek resim olarak aşağıdaki ilan olabilir mesela, tavandaki kumaşı az çok tahmin edebilirsin sanırım.
Volkswagen Golf 1.6 Comfortline 1999 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 57783006
Volkswagen Golf 1.6 Trendline 2001 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 57982125
hangi semttesin?
gebzede arkadasımın babasının dukkanı var isinde 1numaradır, uzak degil giderim dersen yardımcı olurum
Kumaş bu renkte kesin varmı ? eğer varsa gelirim tabiki. Bu arada aradığım döşemeci değil arkadaşlar.Kumaş satıcısı.
eğer ankaradan almayı planlıyorsan eniştem kumaş işleriyle uğraşıyor hatta şöyle diyim deriye kapitone yapan sayılı firmalardan firma ismi kahramaner eğer daha arıyorsan özelden ulaşırsan telefonunu veriyim renk kodunu felan bir sor
Bostancı sanayide eski İsviçre Hastanesinin yanında bir site var onun altında döşeme malzemecisi var oraya bak
dericioğlunu bahsediyorsunuz sanırım apartman altında ? o aklımda ama sadece deri ve nubuk sattığını biliyorum ama bakacağım oraya.
Ankaradan zor hocam ya, renk filan sıkıntı olaiblir.
Teşekkür ederim
Yorumlari bnde dikkate alayim deri dosemed sarkma var bende sicaktan sanirim ileride lazim olucak banada yapistirilcak sanirim duzgun bir yer lazim.mevlut oto doseme nasildir acaba
Bizim Emre'nin Golfüde aynı renkti.Nereden aldığını O'na bir sorayım istersen ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)