User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Haliç mi ? Beykent mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Haliç mi ? Beykent mi ?

Arkdaşlar abilerim, Beykent Üniversitesi grafik tasarım bölümü yetenek sınavlarına girdim ve başarılı oldum şimdi Haliç üniversitesi yetenek sınavlarına girmeyi düşünüyorum. Yanlız hangisi olacağına karar veremedim sizinde firkirlerinizi alıyım dedim.. haliç daha uygun fiyatlı ancak yolu uzak Beykent ise ayazağa kampüsü tek otobüs arabaylada gidilebilir çok karasız kaldım
    ...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    nerede oturuyorsun da ayazağaya tek otobüs gidicen

beykent seçmezdim ben,üniversite değil ticarethane orası

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Daha iyi ya mezun olunca ticarete atılır

Şaka bir yana, İstanbul'u pek bilmem ama, Her nekadar uzak olursa olsun hangisi daha iyiyse ve okuyup mezun olmanın yanında sana bişeyler katıcaksa oraya git.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Okmeydanı..

Hangisi eğitim yönünden tercih edilmelidir ?
    ...

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğitim yönünden çoğu vakıf üniversitlerinin arasında fark falan yoktur
    Ben bi kaç vakıf üniversitesine farklı derim o kadar..
    Sağda solda çok duyarsınız mezun olduktan sonra herkes daha iyi anlar
    yok öyle bişey..
    Beykent in kampüsü Haliç e oranla daha iyidir eğitim seviylerinde herhangi bir fark yok Beykent seçimi daha iyi olabilir..

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski 1 beykentli olarak halici bilmem ma beykent vasat bir okuldur onermiyorum, ayrica grafik bolum baskani adem duruyosa ogrencileri cok sIkan birisi...

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haliç iç mimarlık mezunuyum , 2 sene de yüksek lisans yapıcam şuan...

Bende beykent resim kazanmışım (yatay geçişle içmamarlığa alırız demişlerdi) , sonra haliçte hem grafik hem iç mimarlık hemde en.tas kazanınca haliç içmimarlığa karar vermiştim.

Şimdi ikisinin de büyük avantajları ve büyük dezavantajları var benim gözümde...

Beykentten başlayacak olursak ;okul gerçekten güzel , en azından bi bahçesi , otoparkı ,tuvaletinde sabunu var en azından bi kampüsü var, eğitimini bilmem ama ilk sene hazırlık varsa (ki büyük ihtimal vardır) , yüskek ihtimalle çoğu kişiyi bırakır üstünden para kazanırlar , ayrıca lisede gerçekten başarılı olan bi arkadaşımın beykentte sayısal bi bölümde bi çok dersten kaldığını biliyorum.Genel istatistik nasıl bilmiyorum ama dersten bırakarak öğrenci üzerinden para kazanmak gibi bi gelenek var gibi bi izlenim oluşturdu bende..Yeri de ters gelince vazgeçtim...

Haliçte de her ne kadar çok bilinen bi üni olmasada eğitim güzeldir.Nasıl güzel?güzel sanatlar bölümü hocaları genelde Mimarsinan ve haliçte yarı zamanlı çalışır , sabah orda öğleden sonra Haliçte biçiminde...Bide sadece okul dersleri değilde ekstradan pc programlarına sarıp kendini geliştirirsen senden iyisi yok.Hazırlık yok , bu bi bakımdan dezavantaj gibi görünsede (yabancı dil öğrenemediğin için) , aslında bi bakımdanda büyük avantajdır.Bikere hayata , piyasaaya bi sene önce atılırsın ,,, bölümünle uzaktna yakından alakası olmayan ve nispeten daha zor bi eğitimi en baştan görüp hayattan soğumazsın (benim gibi ingilizceyi gözünde çok büyüten biriysen) Dersten kalma , kaldığında para ödeme gibi durumları yoktur ,,, dönem boyunca o derse hiç girmemek gibi bi apaçilik yapmadığın sürece kolay kolay dersten kalmazsın ,, sözel derslerde yardımlaşma , kopya gibi şeyler daha rahattır.Çizim sınavları sabahtan öğlene kadar sürer , o süreçte kapı açıktır , ister yemeğini ye sigaranı iç cevahire astoria ya git , son saat çiz ,,, karışan görüşen olmaz.Dersten kalma kaygın olmadan insan evladı gibi okuyabilecğein sayılı özel ünilerden biridir.
    Ama tek ve en büyük dezavantajı üniversiteden çok derhaneyi; hatta apartmandan bozma bi dershaneyi andırmasıdır (ortaokul dershanem bile daha geniş ve moderndi) , asma tavan aralarında T cetveli zulalarımız bulunur , masalar sandalyeler eskidir , asansör 2 adet 3 er kişiliktir , kapıdan çıkar çıkmaz Ford Showroom unun kapısından geçer , mütevelli heteyi başkanının makam aracı 300c ile duvar arasından geçmek zorunda kalırsınız Bırakın bahçeyi otoparkı bile yokdur (4 senem geçti , kapının önünde araçla 2 dk bile durabilmişliğim yoktur) ve trafiğin göbeğindedir.E5 üzeri merter vss yakında biyerdeyseniz avantaj ama benim gibi beylikdüzü civarı saçma sapan biyerdeyseniz araçsız baya eziyettir (kaza yaptığım dönemlerde mumla arardım arabamı)

Ama düşünüyorumda , her ne kadar boklasamda kızsamda yinedeseçme şansım olsaydı ikisi arasından Haliç i seçerdim.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    berkay sanırım ayazağa otobusunu kaldırıyorlar aklında olsn ona güvenip okul seçme
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

u.kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beykentle haliçi kıyaslayamazsın bile ben 4 sene haliç iç mim okudum gayet memnunum

u.kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bende beykent resim kazanmışım (yatay geçişle içmamarlığa alırız demişlerdi) , sonra haliçte hem grafik hem iç mimarlık hemde en.tas kazanınca haliç içmimarlığa karar vermiştim.

Şimdi ikisinin de büyük avantajları ve büyük dezavantajları var benim gözümde...

Beykentten başlayacak olursak ;okul gerçekten güzel , en azından bi bahçesi , otoparkı ,tuvaletinde sabunu var en azından bi kampüsü var, eğitimini bilmem ama ilk sene hazırlık varsa (ki büyük ihtimal vardır) , yüskek ihtimalle çoğu kişiyi bırakır üstünden para kazanırlar , ayrıca lisede gerçekten başarılı olan bi arkadaşımın beykentte sayısal bi bölümde bi çok dersten kaldığını biliyorum.Genel istatistik nasıl bilmiyorum ama dersten bırakarak öğrenci üzerinden para kazanmak gibi bi gelenek var gibi bi izlenim oluşturdu bende..Yeri de ters gelince vazgeçtim...

Haliçte de her ne kadar çok bilinen bi üni olmasada eğitim güzeldir.Nasıl güzel?güzel sanatlar bölümü hocaları genelde Mimarsinan ve haliçte yarı zamanlı çalışır , sabah orda öğleden sonra Haliçte biçiminde...Bide sadece okul dersleri değilde ekstradan pc programlarına sarıp kendini geliştirirsen senden iyisi yok.Hazırlık yok , bu bi bakımdan dezavantaj gibi görünsede (yabancı dil öğrenemediğin için) , aslında bi bakımdanda büyük avantajdır.Bikere hayata , piyasaaya bi sene önce atılırsın ,,, bölümünle uzaktna yakından alakası olmayan ve nispeten daha zor bi eğitimi en baştan görüp hayattan soğumazsın (benim gibi ingilizceyi gözünde çok büyüten biriysen) Dersten kalma , kaldığında para ödeme gibi durumları yoktur ,,, dönem boyunca o derse hiç girmemek gibi bi apaçilik yapmadığın sürece kolay kolay dersten kalmazsın ,, sözel derslerde yardımlaşma , kopya gibi şeyler daha rahattır.Çizim sınavları sabahtan öğlene kadar sürer , o süreçte kapı açıktır , ister yemeğini ye sigaranı iç cevahire astoria ya git , son saat çiz ,,, karışan görüşen olmaz.Dersten kalma kaygın olmadan insan evladı gibi okuyabilecğein sayılı özel ünilerden biridir.
    Ama tek ve en büyük dezavantajı üniversiteden çok derhaneyi; hatta apartmandan bozma bi dershaneyi andırmasıdır (ortaokul dershanem bile daha geniş ve moderndi) , asma tavan aralarında T cetveli zulalarımız bulunur , masalar sandalyeler eskidir , asansör 2 adet 3 er kişiliktir , kapıdan çıkar çıkmaz Ford Showroom unun kapısından geçer , mütevelli heteyi başkanının makam aracı 300c ile duvar arasından geçmek zorunda kalırsınız Bırakın bahçeyi otoparkı bile yokdur (4 senem geçti , kapının önünde araçla 2 dk bile durabilmişliğim yoktur) ve trafiğin göbeğindedir.E5 üzeri merter vss yakında biyerdeyseniz avantaj ama benim gibi beylikdüzü civarı saçma sapan biyerdeyseniz araçsız baya eziyettir (kaza yaptığım dönemlerde mumla arardım arabamı)

Ama düşünüyorumda , her ne kadar boklasamda kızsamda yinedeseçme şansım olsaydı ikisi arasından Haliç i seçerdim.
    hacı okumadım yazdıklarını ama ne dediysen dogrudur

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem yazdıklarımı okumamışsın hemde yanlış profilden girmişsin bu arada emlakçı

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    evet beykentin bir kampüsü var ama o kampüste o kadar çok öğrenci var ki sınıflar yetmez *** göte oturursun , kopya çekmek için büyük nimet ama

evet bir bahçesi var ama bahçede kucak kucağa oturursun

bir güzel yanı var , bütün diziler orada çekiliyor neredeyse bir figüranlık rolü gelebilir

bir gün okula gittim ayazağa kampüste muhasebe önünde bekliyorum , o arada dizi çekiliyordu.bir dallama geldi kardeşim oynasana ne duruyosun dedimal figüran sandı beni

ahmet , doğru bir tespit yapmışsın

dersten bırakıp yaz okulundan voleyi vurmayı sever beykent.haklı olsanda hakkını arıyamazsın.okul taksidini 2gün yatırma 3.gün okula girişte kartın çalışmaz hele bu bide vize/final dönemine gelirse kavga dövüşte çıksa kapıda okula almazlar sınava giremezsin.

bunlar yaşandı arkadaşlarım tarafından birebir gördüklerim

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide soyle 1sey var ben birdaha gitsem yine beykente girerim okumasini bilince cok zevkli okuldur hocalari bagla okula gelme kopyaa cek kizlar vs ortami iyidir otoparki, bahcesi falan var oyle dersane binasi gibi degil, okulun zeka ortalamasi dusuk oldugu ve can egrisi oldugu icin aradan siyrilmasi kolay... Hazirlikta birakabilirler ama yaz okuluyla gecilir ingilizcen varsa kalmazsin ben devamsizliktan kaldim yaz okuluna yazildim onada gitmedim gecirmislerdi... Yani simdi dusundumde tamam vasat bi universite ama halicten iyidir tek sorun sisteme uyum saglamak ben 1bucuk 2 sene gitmedim okula 2ci sinifta tum derslerden kalmistim hic uzatmadan yaz okuluna gitmeden mezun oldum mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın diyorum beykentte grafik okuma bak ben okuyorum beykent ünisinde grafik tasarım bölüm başkanı var adem die sittin geçemezsin pişman oldm o bölümü yazıcağıma sakın diorm

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ders dinlediğini okumaya geldiğini anlamak açısından ben Haliç derim.İkisindede derslere girdim Yanlız çabuk sıkılan bi insanım sırf bu yüzden Beykenti seçerdim benim için ne kadar farklı ne kadar büyük ne kadar çeşitli o da önemli
    Vorsprung Durch Technik

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haliçin yetenek sınavını isteyen herkes kazanıyodu bi ara arkadşaım çop adam çizerek geçmişti bi halt yapmadanda mezun oldu iyi kötü (kendi söylemleri) Beykent sanki daha bi iyi oldu son yıllarda
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Beykentten başlayacak olursak ;okul gerçekten güzel , en azından bi bahçesi , otoparkı ,tuvaletinde sabunu var en azından bi kampüsü var, eğitimini bilmem ama ilk sene hazırlık varsa (ki büyük ihtimal vardır) , yüskek ihtimalle çoğu kişiyi bırakır ..................
    Böyle bir yorum bekliyordum Allah razı olsun kararımı verdim 4 yıl bahçesiz liseden sonra sıkıcı gelmez çevre faktörleri benim için önemli değil sadece mecidiyeköyde olsaydı iyi olurdu fulya kampüsündeymiş Kuzenimde 2 yıl restorasyon'dan sonra haliç iç mimarlık kazandı bakalım hayırlısı

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    berkay sanırım ayazağa otobusunu kaldırıyorlar aklında olsn ona güvenip okul seçme
    Abi sadece yol değil aslında hiçbir bilgi olmayınca insan görüntüyle aldanıyor
    ...

Numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski 1 beykentli olarak halici bilmem ma beykent vasat bir okuldur onermiyorum, ayrica grafik bolum baskani adem duruyosa ogrencileri cok sIkan birisi...
    yapma yaf bende bu sene beykentte grafıge yazıldım

Numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakın diyorum beykentte grafik okuma bak ben okuyorum beykent ünisinde grafik tasarım bölüm başkanı var adem die sittin geçemezsin pişman oldm o bölümü yazıcağıma sakın diorm
    aşka geldim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)