arkadaşlar reklam yapmak gibi olmasın ama enson paylastıgım lınktekı hıkayeyı bi okuyun 5 sayfadayım benım bile gözlerim doldu :(
Printable View
arkadaşlar reklam yapmak gibi olmasın ama enson paylastıgım lınktekı hıkayeyı bi okuyun 5 sayfadayım benım bile gözlerim doldu :(
2. Defa okudum. :D
cliver kelebekden sonra baya etkilenmiştik yinemi yeni bi hikaye.duygu şöleni yaşatiyosun bize,sokma bizi bu kafalara çıkamıyoruz sonra :D
http://inci.sozlukspot.com/w/hikayey...sı-mı-değilmi/
reiz kesinlikle okumalısınız bu hikayeyi kelebek kadar etkiledi beni 15 sayfa ama çok duygulandım :( utanmasam ağlıcam burda bende yeni okumaya basladım daha 7 inci sayfasındayım ama şu an 9 aylık(tekpas)oyununda anne olupta makara yapılmıs kadar üzüldüm :(
enson paylaştığım hikayeyi şimdi bitirdim ve ağladım beyler :( herkez hayatındaki insanın kıymetini bilsin bu kirli dünyada hala aşk diye tertemiz bir duygu var :(
Low-Rider
göki ZD mutlaka okumalısınız bunuda
başlayim o zaman inceden bunada..
başka varmı arşivinizde sürükleyici hikayeler komik olur hüzünlü olur farketmez
varmı cliver ?
atmayın böyle hikayeler ya okudum şimdi doğruysa eğer kötü
bide angutyus vardı o nasıl ? bulamadım onu
hahahhaa vay arkadaş millet ne kadar kaptırmış kendini yaaa :D
eğer bu sölediklerin yalan çkarsa sikerm seni piç yemin ediyorm ztn bn acı çekiyorm.. yalan çkmasın amk
(ossuran kedi ?, 16.09.2011 18:55)
Ben zaten arada gelen yorumlardaki nicklere fena takıyorm haha Adamlar yaratıcı :D
çok fena son hikaye valla cidden ağlama noktasına getirdi, Allah yaşatmasın kimseye çok zor..
aşk hanesinden attığım altı sıfırı geri ekledim elifim çok daha fazla değer kazansın diye.
haha