cok dogru bi tespit , onlar sadece merak ederler acaba'lar la dolu bir kac cumle okadar , ama sen yerinde kalir o ayrildigin ilk gunden yasadigin zamana kadar her dakikayi sayar sorgular durursun , dimi lan goki :D
Printable View
bu triibi bi bizmi yasıoz yaaa_?
Goki mesaj atmisssin kankada uyuyakalmisim.uyamdgmda gec olmustu cewap vermedim bu arada cuma gunu bnmle gelde su doblonum krank kasnagi degistrp getirsrne geri canim kardesim benim :D
Neyse konu cip olmasin geri donelim.
Selin allah belani versin ahahha :D
nedir bu S lerden cekileeeeeeeeeen Suzaaaaaaaaaaaaan
Yalnız bu evreleri atlatan erkek daha sonra vurdumduymazın teki oluyor...
Aslında o da doğru olduğunu sandığı kişiye olduğundan fazla değer verdiğinden ve onun için bu kadar acı çektiğinden
daha sonra asıl doğru kişiyi göz ardı ettiğinden oluyor hepsi..
Ah cliver ah... Her işte bir hayır vardır... sal gitsin :D
s mi alayınızı......:S :S :S
Yemin ediyorum şu an bana 2 bira ısmarlayana çocukluğumda hatırladığım anlara kadar inerim :D
Hakkatten bu konuları görünce çok dolu olduğumu hissediyorum...
Bir de şu arkadaşımın aşkısın olayları var... Onlara hiç girmek bile istemiyorum :D
aşk acısı ne boktan şeydir be :)
alın dinleyin :D
ROBER HATEMO-BEYAZ VE SEN - YouTube
Nutellaya devam... :D :D
ki bitmişi var. :D
aynen öyle neleri neleri yapıyorsun da umru olmuyor. neleri göze alıyorsun yada alamayacagını goremeyecek kadar sarhoş oluyorsun ailene rezil oluyorsun işinden gucunden oluyorsunda o oralı bile olmuyor.
ama işte o nun bu değerleri hak edip etmediğini ne yazıkki bu olayları yaşadıktan sonra anlıyorsun ki iş işten geçmiş oluyo.
aboo dayı sen bitmişsin :D hiç sarmayın abi gerek yok ya vallaha gerek yok.
Günaycım ozaman su sarkıyı dınle ;)
Yıldız Tilbe - E mi - YouTube