:D hahah çok teşekkürler
hahahah estafurullah bizimkisi makara muhabbet :)
teşekkürler :)
Printable View
ulan ilker benden kapıyon bütün yorumları buraya yazıon amk:D
misal güney turboyu doldurup araya 3 4 tır sokuyor olayı tamamen bana aittir arkadaşlar :D:D:D:D
insan bi kardeşine teşekkür eder, yardımları için yiğit pnpama teşekkürler diye :D
vasat bi bölümdü, zeynep kuzey konusma bölümü vazgeçtim girmesi güzel sahneydi, ama son sahne çok daha iyiydi ahaha
simay itici olmasının yanında çok rüküş salaş bi hatun...
yalnız senaristler çok iyi iş çıkarttılar cemre ye olan bütün negatif düşüncelerden sıyrılık yeni aşka yelken açtırdılar bana :D cemre acaip ilgimi çekiyor artık.. kız harbi güzel, daha önceden dediğim kütük yontulmamış kalas gibi laflarımı geri alıyorum..
Bu Simay ne ağır motor bi hatundur arkadaş.. Monitöre saldırasım geliyo o ekrana çıkınca..
İlker kardeş yorumuna gerçekten tebrikler az kalır koptum pc başında :D dizi hakkında söylenecekleri söylemişsin ama bana kalırsa simay sağlam bi darbe aldı simay çökücek mahvolucak gibi buda diziyi izlerken hepimizi koltuklarımızda keyiflendiricek kuzey reiste cesareti aldı zeynepten biz mest oluruz artık :D
Kuzey alışmış trafikte gazlamaya da simay sanıyoki her zaman aynı devirde kalıcak o iş olmaz bu araç yağ yakar koluda çıkarır pert kaydıda alır ama zeyno ne olur onu bilemiyorum hüsükten orjinal çünkü :D (senin yorumlarının seviyesine getirmeye çalışıyorum hatalar affola ) :D
simayy bu sefer yakt contayıı :D boombanın piminii çekti elinde tutuyo artıkk :D
bide simayın babası ailesi duyarsa romayıda yakarr şerefsizimm :D