simay kol çıkarır yakında
Printable View
simay kol çıkarır yakında
bol hatun var dızıde cekımlere bı bakım bızım burda cekılıyor:)
şimay hala güzzel be :D
inş. yakalarlar şu simayı ya diziden soğutuyo adamı
Simay bence radara yakalandı :D
1lker hani babacım yorum.. :D:D:D
bu arada biri patlasın artık hep yırtıyorlar son anda da olsa.. :)
mevzu derin bu bölüm
Bu bolum baya sikintili gozukuyor.Simay sok tak hafifletme spec olayinin husranina ugrayacak gibi duruyor.Bizim techten arkadasinda basini yakacak lale :) Gecen bolum su eksilten Kuzeyin mudehalesi ile kendine gelen Zeynep giderini koruyacak gibi duruyor.Arka planda kalan Husuk bu bolum nos kitini devreye sokuyor gibi fakat efsaneler olmez diyor ve Kuzey diyorum.Banuyla Guney bu bolum ne ayak tam konduramadim.Cemre ise speclerinde tam
degisiklige gitmeyi dusunurken sensor kaynakli ufak sikintilar yasiyacak gibi.Ali adamsin kardesim sana guveniyoruz :D
hüsük vtec üstü yürümeye başladı ama karşısında hulk gibi kuzey var saplar geçer :D
Bu bölüm Simay GG :D
bu bölümde simay yakalanırsa kuzey 2 laf söylesin ve handan hanımın önüne atsın:D
Simay çakalı bu havada yan yan gidipte patlamassa ben bu diziyi bırakırım :D
Kuzey Simay ı başkası ile görünce size ne yapar?
Bence: 24 saat aralıksız Ajdar dinletir :D yada
Oğlunu yollar (Kuzeyin oğlu Volkan Konak ) :) Vay seni Simay paşaaaaa :D
Bence kuzeyınde canına minnet :)
Eser gürler belkide bi sevgi vs yokki içten içten nefret ediyor karıdan :)
Anca godoşmuyum la ben der iki üç çakar sonra anasının önüne atar anasıda afiyetle yer simayı bizde kurtuluruz :D
Biri tramer'den baksın; bu simay'ın bence kesin pert kaydı falan vardır. Ya da bu bölümden sonra olacak :)
:) filme saatler kaldı simay kesicide devam ediyor kuzey pistonu eline verip yollicak anlaşılan:)