hahahaha tech tech simaya girelim çok iyi :D
Printable View
TechTurkey olarak Simayı protesto edip dizi yönetmenine istek yollasak.. Simayı bir bölümde olsa Kuzeyden sıkı bir dayak yesin diye v.s., ne hoş olurdu yahu
yalnız heryerde aynı dikkat ettim mükkemmel nefret ettirmişler istedikleri gibi
ya aslında direk dövmesede olur mesela yan yana ayakkabı giydikleri bir sahnede kuzey bağcığını bağlarken bağcıktan kolu sertçe kayabilir simayın burnuna dirseği gelebilir simay'da o şiddetli çarpmayla merdivenden düşüp ölebilir diye türevleri çoğaltabiliriz :D hahaha
Bi ara kesilmeyen sahnelerle olan full bolumler link veriliyordu :)
fena bölüm geliyor simay zorluyor kuzeyi gir kesiciye diye :) saatler kaldı merakla beklıyorum
bu bölüm hareketli bol atraksiyonlu olacak gibi...
cekirdek aldim ben aksam icin bakalim neler olacak :D
Şu an yanıyorum, sabırsızlıkla bekliyorum akşam olsa diye
yanlız simay gerçekte çok şirin kıbrıs güzeli kendisi,şirin şirin konuşuyordu setteki arkadaşlarıyla :)
Evettttt saatler geçmek bilmiyor akşam bomba bir bölümle Simaycığımı göderiyoruz baba evine Tech ailesi olarak Güle Güle Simay :heyoo: :D:D:D:D
Akşam bir arkadaşın yanına ugradım bu diziyi izliyordu,abi sen izlemiyormusun dedi hayır dedim ,film hakkında bir kaç soru sordum kafam allak bullak oldu :D sarışına 3 tane kız aşık biri karısı diğeri eski aşkı diğeride eski aşkının arkadaşı ,eski aşkının arkadaşı sarıyı seviyor o kızıda sarının erkek kardeşi seviyor ,yanlız sarının erkek kardeşide başka zengin bir kadınla ilişki içinde ,o kadınında durumu içler acısı ailesi şirketden beş kuruşsuz yollayacak miras sarının kardeşine gitmesin diye :D :D :D
Ali cengiz oyunları çapanoğlu alavere dalavere kimin eli kimin cebinde belli değil herkez trencilik oynuyor bu ne arkadaş yaaa :) :D
LA gardaşım akıllı ol dedim,digitürk 184 ve 185 kanallar daha zevkli en azından bu kadar kafa yormuyorsun yakalıyor yiyor o kadar :D :D
Haa bu arada sarışın karısıda başka bir tren vagonunu kullanıyor onu unutmuşum :D
Akşam için hazırlıklar başlasın simayın gidişi kesin mi ? :)
daha gitmez simay ya biraz daha uzatırlar gibi:)