bu film beni ayar etmeye başladı :D diger bölümde zıpzıp diye bana sektiriyordu şimdide otopark mafyası yaptı bizim pederi :D uaheauhe
Printable View
bu film beni ayar etmeye başladı :D diger bölümde zıpzıp diye bana sektiriyordu şimdide otopark mafyası yaptı bizim pederi :D uaheauhe
ali ep3 almış gibi sanki adam giderlendi anında:D
rutine binen brezilya ask dizisi modundan cikti ya en nihayetinde her bolum yepyeni bir heyecan bizleri bekliyor. son iki bolum guzeldi. bundan sonrasida ayni heyecanla devam eder insallah. baydiydi artik simay zeynep cemre ask ucgeni.
gece giremiodum foruma valla hareket geldi diziye son iki bölümdür ohh be diyorum bende ve ve fena karısıcak artık ortalık ohhh :D:D Kuzey vtec açtı geliyor.
bu sümer kaşınıyor valla.
ali 1,9 bar basınç açtı :D yanlız alinin hatun fenaa
ferhat alayına gider yaptı
son 2 bölüm fragmanlarında bariz herşeyi belli gösteriyorlar. dizinin heyecanı gidiyor.
ferhat tan ziyade bu meyhaneyi basan adamların başı kim olucak, birde bu banunun eskisi burak o da giriş yapıcak. sümer cemreyi takıntılı hale getirir gibi duruyor.
işler kızışıcak iyi olucak yeni kan lazım.
yeni erkek oyuncu lazım diziye çok sıkıştılar aynı insanları gösterip duruyorlar. dizinin büyümesi lazım.
bekir kenan imirzalıoğlu olmasın :D
bi seneryoda ben yazım bu bekir bence kuzeye dusman olmıcak bi şekilde begenıcek kuzeyi dürüst mert vs yanına alabilir
hatta bu bekir ferhatın düşmanıda çıkabilir
Bekirde Ferhattan olursa zaten kuzey pert olur bu durumda Bekir kuzeyi tutacak denge sağlanıcak. Kuzey zeyneple olacak Cemre kıskanacak yediremiycek Sümer Cemreye asılıyo zaten yavaştan Cemre Sümer el ele rollere çıkacaklar:D
ferhat diziye s2000 le girer gibi yan yan girdi.bakalım kuzeyin tepkisi haftaya carsamba ne olacak ferhata yatak sardırır gibime gelıo
obaaa efsane aksiyon geliyo :D
Actionnnn :D
ben mi yanlış gördüm, kuzeyin girdiği mekan çakırın kumarhane polatın yazıhane değil mi :D