Hadiiii bak görün cemre kuzeyi yaralayan adamın kızı çıkıcak ;) Al sana bir aşkı memnu daha bütün bunlar kıvanç yüzünden oluo haha
Printable View
Hadiiii bak görün cemre kuzeyi yaralayan adamın kızı çıkıcak ;) Al sana bir aşkı memnu daha bütün bunlar kıvanç yüzünden oluo haha
Ya birisi özet geçsin noooooolüyo :D
laa bu kıvanç ne kötüymüş türk filmlerinde hangi karaktere uyuyodu :D
adam cemrenin çalmaya çalıştığı küpeleri eve yolluyor sonra cemre sen beni nerden tanıosun dio adamda ortak tanıdıklarımız var dio face şekli haha kuzey parayı batırdı die evde kavga çıkıo babası 4 senenin karşılı 28 bin lira değil güney ona canını borçlu dio cemrenin annesi de nerden buldun bizi düştün değil mi kızımın peşine dio simay hamile ama kuzey benden uzun süreli ilişki bekleme bizimki seksüel spor diyor ama simay gününü geçirmeye çalışıp hamilelikte ısrar ediceğe benziyor kız arkadaşı da zorunda die seni almaz çocukta elinde patlar dio hahaha bu kadarcık :icon_tup:
ne güzel özetlemişşin okurken yaşadım valla :D:D:D
ulan şu sami gibi babam olsun :D sırtım yere gelmez valla :D :D :D
Kuzeyin milli piyango aldığı yerde bizim evin önü görünce çok şaşırdım yahu :D
bu hafta bölüm bizim burda marinada cekilmiş bakalım hangi sahne :D
Şu Cemre'nin kendisine bir anasına iki, nasıl model la onlar öyle? Çok sıkı takiple başladım izlemeye ama yalan rüzgarına bağlayacak gibi iyice, tadı kaçacak gibi.
Leyla&Mecnun forever :D Ciddiyete ne gerek var hayat yeteri kadar ciddi ve sıkıcı ;)
bende şu kuzeyle güneyin annesine ayarım :) o ne biçim bi karı ya halvacı bıçagı gibi :D:D tövbe tövbe
ulan bu kuzeyin annesi gibi bir anne olacağına, kuzeyin babası gibi bir anne olsun daha iyi :D:D:D
cemrenin çöp bacaklara dikkat beyler yürüyüşte cabası :D
kuzeyin oğlu volkan konak :D :D iğrenç espri :D :D
ahahaha :D cemre banuyu *** etti :D