Güneyin vurması da mantıklı geliyor aslında. Telefon görüşmesini akla getirirsek.
Printable View
Güneyin vurması da mantıklı geliyor aslında. Telefon görüşmesini akla getirirsek.
Barış'ta vurabilir tabi, taze karısı sonuçta:D
Ooo abi sen bulandırmaya mı geldin akılları ben ne güzel güneye kitlenmiştim :D
Yeni bir soluk getiriyorum ve Demet diyorum :D
handan kocası mapusa girmesin diye yaptı dersem çok mu saçma olur :D
Sami ve Güney konuşmasının bir bağıntısı var bu işle..
İkisinden birisi mecbur.
Deniz falan mümkün değil..
Ya Güney "Saçmalama Baba!!" diyerek olayı tepti, Sami de mecbur kendisi vurdu ve Kuzey'e görünmemek için kaçtı. (Kuzey, Sami'ye: "Ferhat'ı sen öldürürsen ben kendimi vururum" demişti, o yüzden Sami'nin gizlenmesi son derece mantıklı.)
Ya da Güney "Saçmalama Baba!!" dese de borcunu ödemek için ikna oldu, kendisi sıktı..
komser vursa kaçmaz.
ferronun kızı karakolda emniyet için.
barış desen teknede bayılttılar adamı akıbeti belli değil.
vuran koşarak kaçtığına göre simay da değil. :D
simayın amcası muhtemel ama konu ile bağdaşmaz derim.
burak zeynep baloda zaten konu ile alakaları olmaz haberleri de olmaz.
güney yada sami büyük ihtimal.
güney eline silah almamış bir adam. vursa niye kaçsın. mantıksız.
babasına ultimatom verdi kendimi de vururum diye kuzeyi hatırlarız. kaçtığına göre vurduktan sonra sami olma ihtimali çok yüksek.
güneyi arayıp ne söylediği çok kilit.
cemrenin hapise girme mevzusu, barışın içip cemreyi düdüklemeye çalışması ile ilgili bir konu olabilir. ferhat olmayabilir mevzu.
zeynebin attığı silah önemli bir kanıt ki olay muhtemel hapise girmiş olan cemrenin aklanması ile ilgili.
yeni sezon fragmanlarında hapise düşen cemre ile kuzeyin konuşmalarında artık birlikte olmak için aramızdaki tek engel parmaklıklar diyor. demekki cemre barış ile birlikte değil ve cemrenin dudağı patlamış demekki barış tokadı patlatmış yeter ulen ver diye :D
barış öldü mü acaba adam cemreye port polish atamadan gözü açık gitmiştir öldüyse :D :D :D
komiser vursa kaçmaz
%99 sami reyiz
ferronun kızını en son arabaya bindirmemişmiydi komiser ? Hatta komiser, aracın kapısı acıkken telefonla konuşuyordu ?
Valla kim vurdu bilmem ama yine bu herif sakat makat ayağa kalkar ölmez ya da rüya falan çıkarsa harbiden eşşeğin ürolojik organına su kaçırmış olacaklar, yetti da madrabaz puşt.
Güney yada sami reiz büyük ihtimalle :)
bence de sami aga :) güney silahı görse kaçar... :)
Bence güney olması lazım çünkü trafik kazasında suçu üstlendi şimdide ferhatı vurarak alinin öcünü alıp kendini kuzeye affettirmeye çalışcak :D
yaa güney hayatta yapamaz öyle birşeyi hatta rüyasında bile yapamaz ya :D adam 7/24 kardeşinden dayak yiyen adam o kadar lafı yiyip içine atan ses cıkarmayan adam sen kalk babanın sözünü dinle git katil ol yemez o bence :D