adamsınnnn ama diyemedin
Printable View
adamsınnnn ama diyemedin
bu bölüm noldu ya tam anlamıyla kaçırdım ve çok üzüldüm ferro net olarak öldü mü :D
Net olarak öldü :)
Katil herzaman olay yerine geri döner..
Suçlu psikolojisi. Burak Çatalçalının koşarak ormana gitmesinden zaten belli onun vurduğu. Parmak izide yok yani bulamicaklar.. İlerleyen bölümlerde muhtemelen Zeynep'in eline koz vericek intikam alması için fakat Zeynep o silahı suya atarak ya birisine iyilik edicek belki Güney'e ya da Cemre'yi hapise düşürecek orasını kestiremiyorum..
Yekta abi valla tam olarak aklımda olanları yazmışsın :D(Demet ve Venüs açısından bile :hehe: Ama Demetin yüzü iyi bee :D)
Büyük ihtimalle Burak Çatacalı öldüren Güneyde bunun üzerinden prim yapıcak Ferhatla çatacalının arasında mutlaka bi ilişki var mutlaka :)
O bu değil de bu simayın alçı anası ölünce birden bire çıkıverdi :D
şimdi izledim yeni bölümü. bu handanın tipi ve hareketleri golluma benziyor ya pireşşıssss:D
Guney degil bence vuran
Daha belli değil bence.
Tam açıklanmadı.
Yine herkes şüpheli.
aynen vuran kesinlikle burak çatalcalı:D
Ben düşündüm d ferhat'la Çatalca'lı arasında bişey olmadı sanki hiç. Simay'ın bi ara yattığı bi herif vardı Sümer mi neydi onla karıştırmış olmayın.
Çatalcalı Güney'i zor durumda bırıkmak için yaptı bence. Olayın ertesi günü oraya gitmesi ve Zeynep'e Güney'in peşinden gittiğini ama yolda keybettiği yalanını söylemesi şüpheleri üzerine çekmeye yetiyor. Zeynep de şüpheli zaten. Yalnız yanık elde parmak izi alamamaları ilginçmiş. O zaman seri katiller, hırsızla falan yaksın 2 elini de kurtulsun :)
her çarşamba kendi kendime söz veriyorum bu hafta kuzey-güney den sonra içmiçem diye yok aga durulmuyor yaa walla psikoloji bozuyor bu dizi yaa :D
burak ferhatı öldürmekle kuzeyle cemrenin beraber olmasının kolaylaşabileceğini düşünmüş olabilir bölelikle zeynepte ona kalır:D:D
Sümer vurmuş olmasın olum? Öldümüydü o?
kuzey güney 49. bölüm ilk fragman on Twitpic
Edit: youtube linki
Kuzey Güney 49.Bölüm Fragmanı - YouTube