nikah sahitlerini soranlar biri dizinin yönetmeni :D erkek olan kim bılmıyorum :D
Printable View
nikah sahitlerini soranlar biri dizinin yönetmeni :D erkek olan kim bılmıyorum :D
Bitti yala dizi üzüldüm :S
Dövme olayını benden önce DENON yazmış zaten :) Gece nasıl fark edemedim onu anlamadım :)
Daha cok sezon finali havasinda biti, baris ortada yok plan yapiyor, guney hapiste gucleniyor intikam icin bileniyor, baris yurtdisinda once simayi ve denizi halleder TR ye gelir guneyi hapisten kacirir, kuzeyi cildirtmak icin cemre hedef secilir kacirilir filan en son kuzey guneyi vurur oldurur :) cemre barista onceden olur tamam final boyle daha guzel :D 1 sezon daha devam ederdi aslinda :D
behzat Ç gibi bu da yavan bir finalle bitti.. en güzel final Spartacus'un finaliydi.. :)
Final olmadı bence, sezon sonu gibi oldu.
ben bu mıknatıslı modele benzettim. bu kırmızı ama siyah olan medliydi sanırım.
http://k1306.hizliresim.com/1b/v/pmzpk.jpg
Ben en çok güneyin cemreler taşınırkenki sütoğlan hallerine bittim :D adam canavara dönüşmüş evrim geçirip.
Keske farkli bir final yapilsaydi.. Iki senedir izledigim tek diziydi . Kivanc T. un gelecek sezonki projelerini bekleyelim.
Aslinda gorsel olarak degil dusunce olarak , verdigi mesaj olarak tatmin oldum finalde ; fazla hırs möte vurur.oluruna birakacaksin.