Printable View
Alıntı: Tunç Nickli Üyeden Alıntı adamsın kardeşim :D ben bu kuaför kızın annesiyle idare ederim canın saolsun old bibtits ama napalım :D
Alıntı: cliver Nickli Üyeden Alıntı tamam abi merve senindir :D ben bu kuaför kızın annesiyle idare ederim canın saolsun old bibtits ama napalım :D ama banunun annesi sankı kuaför karıdan daha giderli:cool: mature :D
Alıntı: taytay Nickli Üyeden Alıntı sevi de senn olsun kavga cıkmasın :D panpa ali de sana kalsın o zaman bu işi çözelim yada kuzey seç birini :D
Alıntı: cliver Nickli Üyeden Alıntı panpa ali de sana kalsın o zaman bu işi çözelim yada kuzey seç birini :D yada güney hiç olmazsa gay :D zararsızdır :D
Alıntı: cliver Nickli Üyeden Alıntı panpa ali de sana kalsın o zaman bu işi çözelim yada kuzey seç birini :D zekter la banu bende beyler :hahaha:
Alıntı: Tunç Nickli Üyeden Alıntı ama banunun annesi sankı kuaför karıdan daha giderli:cool: mature :D oha ben onu nasıl unutmuşum abi haklısın kesinlikle tmm artık onlşa ciddi düşünüyorum :D
Alıntı: taytay Nickli Üyeden Alıntı zekter la banu bende beyler :hahaha: banu ağır gelir sende simayı al gitsin :D zaten kan çıkacak
Alıntı: Tunç Nickli Üyeden Alıntı yada güney hiç olmazsa gay :D zararsızdır :D :hehe::hehe::hehe::cokgreen:
Alıntı: Tunç Nickli Üyeden Alıntı banu ağır gelir sende simayı al gitsin :D zaten kan çıkacak o çok salya sümük ağlıyor ya :) zeynebin yurtsıdındaki annesi vardı. o nasıl bişiy k i acaba:p
Alıntı: taytay Nickli Üyeden Alıntı o çok salya sümük ağlıyor ya :) zeynebin yurtsıdındaki annesi vardı. o nasıl bişiy k i acaba:p ohaaa be kardeşim o nerden geldı aklına simaın ev arkadası var yada kuaförde çalısan kızlar :D şansını zorlma
Alıntı: taytay Nickli Üyeden Alıntı o çok salya sümük ağlıyor ya :) zeynebin yurtsıdındaki annesi vardı. o nasıl bişiy k i acaba:p dikkatine hayranım :D birde o seçenek var tabi ama kuaförün kızı tam liseli abi yüzüne kezzap atıp kaçıcan onun :D
Alıntı: cliver Nickli Üyeden Alıntı dikkatine hayranım :D birde o seçenek var tabi ama kuaförün kızı tam liseli abi yüzüne kezzap atıp kaçıcan onun :D zeynep anasına çekmiş büyük ihtimal babası malın teki :D simayın ev arkadası iyidir ya :heyoo: tamam beyler sıkıntı yok sorunu çözdük
Alıntı: taytay Nickli Üyeden Alıntı zeynep anasına çekmiş büyük ihtimal babası malın teki :D simayın ev arkadası iyidir ya :heyoo: tamam beyler sıkıntı yok sorunu çözdük merve güzelse anasıda güzeldir abi... :D
Alıntı: cliver Nickli Üyeden Alıntı merve güzelse anasıda güzeldir abi... :D Cliver sen tatil bagımlısı oldun bence :D
Alıntı: Semii Nickli Üyeden Alıntı Cliver sen tatil bagımlısı oldun bence :D yok panpa yok deme öyle teşvik etme insanları :D sonra daha kötü bunalıma giriyorum ben zaten yalnızım :D
yoklugunda özlendin ama :D nolur biraz daha akıllı ol üzme bizi :D:D
:D tamam sakinim
http://galeri4.uludagsozluk.com/104/...%9F_186169.jpg
:D güzel b karikatür