User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
176 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: aşırı kilo sorunu

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw haluk bu ne rezilliktir hacı senin gibi yemek piri böle diyet filan ayıp oluyo ölümlü dünya ne diyeti yaw ye gitsin ..akşam gelsene burda fena işkembeci açıldı bir kelle yapıyor 2 tane sıyırmadan yersin..
    hahahaa )))kanka şaka bir yanada bak memeleri bagışlayacam hiç bir doktor yanaşmıyor kesip almaya
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haluk abi son durum nedir senden bilgi bekliyorum aynı dertler bendede var
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haluk yaşam tarzını değişmek gibi bir şey senin için bu çok zor inşallah başaralı olursun
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haluk yaşam tarzını değişmek gibi bir şey senin için bu çok zor inşallah başaralı olursun
    cem kanka neden öylediyosun belki bizim gibi kilolu insanlar belki hayata tutuna bilir
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka sporu bıraktığımdan beri 10 kilo verdim ama yusyuvarlak oldum ..hareket etmemiz lazım spor yapmamız lazım başka yolu yok

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi siz şaşırdınız mı ?

o balon kelepçe ameliyatlarında kaç kişinin masada kaldıgını biliyormusunuz ?

Bir vucuda az gıda sokmak ile kilo verilmez böle sacma şeymi olur

Vucudun enerjiye ihtiyacı var besine ihtiyacı var

öle az yiyeyim vitamin hapı kullanayımla da olmaz bir anda gidiverirsiniz

bogazınızı tutmayı ögreniceksiniz sizi yemek yemeye teşvik eden ne varsa eş dost akraba arkaaş ilişkiyi kesiceksiniz

buzdolabınızdan şarkuteri ürünlerini çıkartıcaksınız

bunların yerine sebze koyucaksınız

sabah kahvaltıda size kibrit kutusu kadar peynir yetermi hiç böle saçmalıkmı olur 150 kg yim diyorsunuz

hıyar domates ve marul sürekli elinizin altında olucak acıktınız yada illede agzınız boş duramıcak bişiler yiceksiniz kalorisi olmayan bunlardan atıştırcaksınız ama bir oturuşta 1 kg degil tabiki

siz öncelikle her ögünde salata yeme alışkanlıgını edinin sonrası kolay basit bir liste vereyim uygulayın 1 ay boyunca düzenli her sabah akşam yürüyüş yapın don giymeyin pişik olmassınız

sabah

ögünden önce 500ml serin su
    light beyaz peynir (yörsan yada bahçıvan marka) 100gr
    3 - 4 dilim Halk ekmegin tam bugay kepek ekmegi var dilimli şekilde ondan tüketin 100 gr gibi olsun
    3 domates
    4 salatalık
    5 adet yagsız tuzsuz zeytin
    roka - tere - marul göbek maydonaz gırla istediginiz kadar yiyin
    2 fincan şekersiz yeşil çay

ara ögünü mideniz ezilmeden aclık hissi gelmeden yiceksiniz bu cok önemli yani bu kahvaltıdan 3 saat sonra acıkmadan ara ögünü götürceksiniz eger acıkırsanız vucud depo yapmaya başlamıştır bile yag yakımınız zorlaşır

ara ögünde

500ml serin su

1 fincan şekersiz çay
    5 adet arı marka çavdar grissiniz (mor paket)

öglen

500ml serin su

kocaman kase gözünüzü doyurcak şekilde salata yagsız tuzsuz olucak

roka marul göbek kıvırcık bol domates bol hıyar

üzerine limon sıkın yag tuz gerekmicek bana güvenin nar ekşiside koyabilirsiniz sirke koyun böle zararsız şeylerle tadlandırın

salatayı gömün ondan sonra 150 gr ızgarada pişmiş tavuk gögsü yada bonfile yiceksiniz
    kesinlikle soslu ve marine edilmiş olmucak

direk kasaptan alındıgı gbi ızgarada pişcek yagsız

ara ögün

500ml serin su

1 kutu meyveli yogurt yada

4 adet kuru kayısı
    1 kase light yogurt 200gr

akşam

500ml serin su

büyük kase salata yine
    1 kase çorba yada 2 dilim kepek ekmegi(çorba içiyorsanız o ekmek yerine ikisini birlikte tüketmeyin)
    1 tabak yagı suyu süzülmüş sebze bu aralar taze fasulye iyi

akşam yatmadan 1 saat önce
    500ml serin su

1 porsiyon meyve

bunda da şekeri az olanı tercih edin mesela bu aralar mürdüm erik iyi gider 4 adt yiyebilirsiniz
    yada 1 şeftali

uykudan kalkar kalmaz 500ml serin suyu gömceksiniz

siz iradenizi kullanın verdigim bu listeyi de uygulayın kimseye par vermenize ameliyat olmanıza gerek yok

Her sabah düzenli yürüyüş her akşam düzenli yürüyüş 1 km bile olsa ilkgün için yeterli zamanla km yi uzatırsınız hemen 8km yürüyün demiyorum size ama hareket şart yapamıyorum yok yapıcaksınız

cocuk istiyorum ama çiftleşmem gibi bişi olur

şimdiden başarılar

Eger uygularsanız 1 ay sonra bütün forum ile 10 ile 15 kg vermiş olmanızı kutlarız

bu süre zarfında şeker yok
    kuruyemiş yok
    tatlı yok
    dondurma yok
    pirinç yok
    bulgur yok
    makarna yok
    mangal yok
    alkol asla ve asla yok

bol hareket asansor yok merdiven cıkmak var

ilk 2 hafta dişinizi sıkın sonra görüceksiniz yaşam standardı olucak bir zaman sonra
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana lazım olan diyetisyeni size tarif edeyim varsa tanıdıgınız gidebilirim. kimlere gitmedik ki

1 kibrit kutusu peynir yiyeceksin demeyecek bunu nasıl yapıcagımı ögretecek,
    evde yatma spor yap demeyecek nasıl ve neler yapabilecegimi ögretecek. gerekirse yanımda durup yaptıracak.
    parayı alayım öleyim demeyecek, ben zayıfladıgımda 3 se tutarı 6 verip öldürcem zaten kendilerini.

en yakın örnegi mmuştu süper diyetisyen miş ismi lazım degil gittim mmuştu da arabada bekliyordu 150 tl ücretini ödedim 25 dk kibrit kutusu peynirle tatlısesin ilk kasedinin büyüklügündeki köfteyi anlattı ordan çıktık gittik ne yaptık mmuştu yazsın
    hahaha dimi abi tekirdağa gidip ne ezmiştik

Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok çok kastımı solugu bu sekılde alabiliyorum

nan sigaranın üstündeki fotolar gibi olmuş dikkat et oğlum kendine

Haluk abi minik çok güzel özetlemiş olayı bu kiloda birisi için az yemek çözüm değil sorun olur spor illaki olacak ama şu durumda kondüzyon çalışmakta olmaz ilk etapta yürüyüşten başka çaren yok

herşey iradene sahip çıkmana bağlı abi yani yine senin elinde Allah yardımcın olsun güç kuvvet sabır versin

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi birde beni ciddiye alırsanız gerçekten kg verirsiniz ben bu bilgiye gelene kadar 5000 tl harcadım şimdi bedava size dagıtıyorum

161 kg den 109 kg ye indim ben fotoşop degil gerçek

1.5 aydır tatildeydim 129 kg olmuşum

tam 4 gündur geldigimden beri spor ve diyet birlikte yapıyorum beslenmemi de ona göre orantılı olarak alıyorum ve 125 kg ye indim

hedefim 3 ayda 19 kg vermek inşallah
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankacım haluk abinin en önemli sorunu irade hani o kadar alışmış vaziyetteki nefsine hakim olabileceğinden çok ciddi tereddütlüyüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigarayı bırakamam diyordu onu bıraktıysa kesin gırtlağına sahip çıkar .zaten çok yemek yemeyi bırkmazsa haluk bizi bırakıcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi birde beni ciddiye alırsanız gerçekten kg verirsiniz ben bu bilgiye gelene kadar 5000 tl harcadım şimdi bedava size dagıtıyorum

161 kg den 109 kg ye indim ben fotoşop degil gerçek

1.5 aydır tatildeydim 129 kg olmuşum

tam 4 gündur geldigimden beri spor ve diyet birlikte yapıyorum beslenmemi de ona göre orantılı olarak alıyorum ve 125 kg ye indim

hedefim 3 ayda 19 kg vermek inşallah
    verdigin diyet
    valla e5 üzerinde bütün hastanelerin diyetisyenleri isim olarak bilmesede görüntü itibarı ile tanır beni hepsinin diyet listesi var bende ama bu listelerden birini uygulamak için hayattan kopmak lazım eve ekmek götürebilmek içinde çalışmaya ihtiyacım var. araştırmalarım sonucunda piskolojik tedavi ile zayıflamaya başlamaya karar verdim diyebilirim, olmazsa balon işini yapıcam neden illa zayıflamak dersen, allah bagışlarsa 9 yaşında bir oglum var okulda onunla dalga geçiyorlarmış şişkonun oglu diye, bi kaç kişinin gözünü şişirmiş ama dayak acısı geçene kadar etkili oluyor, yani oglumun pisikolojisi bozulacagına benim keyfim bozulsun daha iyi

Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kankacım haluk abinin en önemli sorunu irade hani o kadar alışmış vaziyetteki nefsine hakim olabileceğinden çok ciddi tereddütlüyüm
    1 şişe viski ile 1 kasa portakal yemiştik dimi, yarım kilo badem içi, üstüne tam ekmek kokoreç, dönerkende birayla doritos yapmıştık, sizden ayrıldık evde de yemege oturmuştum
    neyse bitcek inşallah bunlar kafaya koydum bu defa saglam bir yardımla sonuçlandırcam allahın izniyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigarayı bırakamam diyordu onu bıraktıysa kesin gırtlağına sahip çıkar .zaten çok yemek yemeyi bırkmazsa haluk bizi bırakıcak
    böyle gaz ver bana yavrum yaparsın de edersin de yoksa yakında arabaya sıgmıyacam sizin garaja kepçeyle gelecem
    ama dedigim gibi son bir ateş yakalım kanka namıma layık keçi kemirelim )

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Üniversitede bir kız vardı bizim sınıfta baya baya kiloluydu , geçenlerde facebookta gördüm tanıyamadım incecik olmuş 40-50kg vermiş.Ama dayamış yağ yakıcıları zayıfladıkça daha da zayıflama isteği gelmiş tabi.En son haber aldığımda 2haftadır hastanede yatıyordu , vucudunda ki yağ oranı baya azalmış.Tabi bu kadar şeyden sonra en önemli kısım psikolojik destek oldu onun için.

Psikolojik destek ile başlamak ve devam etmekte en mantıklısı bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verdigin diyet
    valla e5 üzerinde bütün hastanelerin diyetisyenleri isim olarak bilmesede görüntü itibarı ile tanır beni hepsinin diyet listesi var bende ama bu listelerden birini uygulamak için hayattan kopmak lazım eve ekmek götürebilmek içinde çalışmaya ihtiyacım var. araştırmalarım sonucunda piskolojik tedavi ile zayıflamaya başlamaya karar verdim diyebilirim, olmazsa balon işini yapıcam neden illa zayıflamak dersen, allah bagışlarsa 9 yaşında bir oglum var okulda onunla dalga geçiyorlarmış şişkonun oglu diye, bi kaç kişinin gözünü şişirmiş ama dayak acısı geçene kadar etkili oluyor, yani oglumun pisikolojisi bozulacagına benim keyfim bozulsun daha iyi

abi diyet diyorsun ama başka nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun ? diyet işini muhakkak yapacaksın ve bu diyetin hayattan kopmakla alakası yok

sen bu işi kesin olarak kafaya koymuşsun belli miniklerin tavsiyelerini dinle abi sen şuan hemencecik bi 20 kilo verip diğer ameliyatları falan düşünüyorsun ama balonda kelepçe işide cidden çok tehlikeli işler kolay değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmazsa balon işini yapıcam neden illa zayıflamak dersen, allah bagışlarsa 9 yaşında bir oglum var okulda onunla dalga geçiyorlarmış şişkonun oglu diye, bi kaç kişinin gözünü şişirmiş ama dayak acısı geçene kadar etkili oluyor, yani oglumun pisikolojisi bozulacagına benim keyfim bozulsun daha iyi
    ALLAH korusun başınıza bir iş gelse?
    onlarca örnekten birinin sizin başınıza gelmeyeceği ne *****?o masadan kalkamama ihtimali var biliyorsunuz.
    böyle basit bir olaydan psikolojisini düzeltmek istiyorsunuz gayet iyi anlıyorum ama,
    ALLAH korusun---ya?
    lütfen sağlıklı düşünün.
    sizi tanımam etmem ama o yavrucağa bunu yapmaya hakkınız yok.oyüzden sporla diyetle hakikaten AZİMle yapın bu işi....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi diyet diyorsun ama başka nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun ? diyet işini muhakkak yapacaksın ve bu diyetin hayattan kopmakla alakası yok

sen bu işi kesin olarak kafaya koymuşsun belli miniklerin tavsiyelerini dinle abi sen şuan hemencecik bi 20 kilo verip diğer ameliyatları falan düşünüyorsun ama balonda kelepçe işide cidden çok tehlikeli işler kolay değil
    çok sagolsun listeyi kopyaladım hemen kibrit kutusu kadar peynir yazmıyor bunda ))

çorluda bir pisikoloji doktoru varmış zayıflama merkezi açmış orkut arkadaşımız söyledi gidip bir görüşcem inandırıcı gelirse başlıyacagım inşallah.
    bu arada fazlasına gerek yok 100 kilo olayım yeter bana yoksa çok döverler beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çorluda mı abi ? istersen birlikte gideriz boştayım biliyosun hatta ordanda bizim kokoreççiye giderik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle gaz ver bana yavrum yaparsın de edersin de yoksa yakında arabaya sıgmıyacam sizin garaja kepçeyle gelecem
    ama dedigim gibi son bir ateş yakalım kanka namıma layık keçi kemirelim )
    kanka nasıl istersen yarın gel o zaman yapalım bana bugün haber ver ama muştu duydunuz zilin sesini mangal yaparız dükkanda son kez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çorluda mı abi ? istersen birlikte gideriz boştayım biliyosun hatta ordanda bizim kokoreççiye giderik
    iyi dost muştu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)