20Mbit 49 lira verenler sinirsiz mi kullaniyor acaba? Telefonla arayip ayni fiyata yukseltebiliyorsak ben de artirayim :D
Printable View
20Mbit 49 lira verenler sinirsiz mi kullaniyor acaba? Telefonla arayip ayni fiyata yukseltebiliyorsak ben de artirayim :D
paranla rezil olamk buna denir gecmiş olsun
Turkcell el attı kesin bozulmuştur diyordum. Okuduklarıma göre bozulmuş. Yoksa öyle sahtekarlıkları yoktu.
49 sinirsiz kullaniyorum 20 mbit
Sınırsız diye bir şey yok artık, adil kullanım hakkımı ne var belirli bir kotadan sonra hızın ne olursa olsu hangi servis sağlayıcı olursa olsun 1mbite düşüyor
Ne olursa olsun Türktelekomdan kazık olamaz...Türk telekom adsl ayağına yıllardır mahvetti beni , ve birçok kişiyi gerek hızıyla ücretlendirmesiyle kotayı geçirmesyle aman aman
Superonline da 20 mbit sinirsiz :49tl yaziyordu
10 mbps limitsizde böyle birşey yok :)Alıntı:
Fiber internet Hız Alanı uygulaması doğrultusunda FiberMaster 50, FiberMaster 100 ve Fiberkolik paketlerinde aylık download 100 GB’a, Fibergezer paketinde 50 GB’a, Fibersever paketinde ve kotalı seçeneklerde ise 25 GB’a ulaştığında kullanım hızı kullanımın yapıldığı ayın sonuna kadar 1 Mbps’ye düşürülecektir.
abi ttnettende modem alsan onlarda parasını isticek. sana alırken soruyo modem parası vericek misn hayır dersen geri alıo kapattırırken. kapatma parasını da kesin taahhutlu bişeye imza atmışsndır. ondan. superonline=turkcell yani nerde cakallk var buluyolar. ama turkiyenin en iyi interneti. kimse beni baska bi firmanın daha iyi olduguna inandıramaz.
TTnet benden uzak allahına yakın olsun. 3 senedir Superonline fiber kullanıyorum arada bir sıkıntı çıksada hemen halletmişlerdi.
Sınırsız 20mbs hikayesi ise bende şöyle gelişti; 10mbs sınırsızdaydım, artık o hizmeti vermiyoruz dediler direkt upgrade yaptılar.
Asıl konu ile ilgili olarakta;
Sanırım size fiyatlar konusunda eksik bilgi verildi. Geçen bizim ofise Turkcell'den geldiler, Vınn ile ilgili bilgi aldık, aklımıza yatmayan bir noktada Turkcell müşteri hizmetlerinden şirket temsilcisi ile görüştük, aklımıza neden yatmadığını ayrıntılı şekilde öğrendik. Bazen eksik bilgilendirme olabiliyor; ama sizinkide bu durumda baya eksik bir bilgilendirme olmuş oluyor.
Quicknet zamanında bu adil kullanım yeni çıkmıştı . Adil kullanım tamamen sağlayıcıya bağlı olarak esneklik göstermekte.
Ben bir ay içerisinde hiç cihaz kapatmadan download yaptım. indirdiklerim 200 GB gibi bir yer tutuyordu ve hızım 10 Mbit hatta üzerine çıkıyordum.