Set güzelmiş :)
Printable View
abilerim japon arabalarından nerede bulabılırız ?? efsana olanlar ozellıkle efsane kasaların japonlarından
alıntı yapmakla bitmez, çok başarılı oyuncaklar var :)
ben de yeni yeni başladım. eskiden de vardı ama çocukken tabi, o kadar dikkatli olmamıştım önemsememiştim pek :D sonra dağıldılar gittiler. tekrar başladıktan sonra şu an elimde mercedes benz 300sl (slr baktım ama bulamadım), chrysler c300 (bim malı :D), porsche 911 (997) GT3 RS, Ford Focus WRC ve VW Beetle (sanırım pre 67, pek emin değilim :D) var. çok güzel bir hobi kesinlikle. bakmaktan keyif alıyorum :D utanmasam oynıycam da kazık kadar olduk o kadar değil :D canım sıkıldıkça tozunu alıyorum, sağını solunu kurcalıyorum falan :D
Bu arada modelciye oyuncakcı modellere oyuncak demek küfürle eşdeğerdir haberiniz olsun :) bana görede pahalı ve detaylı oyuncaklar ama böle işte
Kyosho Fiat 131 Abarth'ı;131 Mirafiori 4 kapıya çevirmişler:
Die-Cast Model / PROJE ŞAHİN sahibinden.com'da
Bugün aldığım '67 Alfa Romeo 1750 GTV.Çok güzel bir kampanya yapmışlar.Aldım ben de;49 TL'ye düşmüş..:)
http://img405.imageshack.us/img405/5271/i2iolv1.jpg
Detaylı çekimler için bu da sırada bakalım..=)
nerde bu kampanya ? :D :D :D
Kadıköy Cyg Koleksiyon'da.;)
şu an ki fiyatlara göre çok iyi :icon_tup: iyi günlerde güle güle kurcalayın :D :D :D
Yücel abi coşmuş anlaşılan :D :D
Temayla alâkasız bir model oldu ama yanına artık Fiat 131 ile Lancia Fulvia'da alınır;3'lü yapılır..:)