Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Printable View
Evet 10 saniye once iphone5in camı kırıldı ne yapmamız lazm telefon yurtdışı
amerikadaki apple storedan alan arkadaşlar için soruyorum bi ara kuyruk filan oluyor diye söyleniyordu öyle birşey varmı?
Türkiye'de GSM operatörleri tarafından 14 Aralık'tan itibaren kullanıcılara sunulacak olan iPhone 5'in sözleşmeli fiyatları açıklandı.
Türkiye’deki kullanıcıların iPhone 5 ile buluşmasına sadece 2 gün kaldı. Geçtiğimiz hafta iPhone 5′in peşin satış fiyatını açıklayan Turkcell ve Avea, şimdi de cihazın sözleşmeli satış fiyatlarını açıkladı. Turkcell, iPhone 5′in 16 GB’lık modelinin 113 TL, 32 GB modelinin 128 TL, 64 GB’lık modelinin ise 144 TL’den başlayan fiyatlarla 24 ay sözleşmeli olarak Turkcell İletişim Merkezleri’nde ve anlaşmalı zincir mağazaları üzerinden 14 Aralık’ta satışa sunulacağını açıkladı.
Bunu haricinde Turkcell müşterileri iPhone 4S 16GB’a aylık 98 TL ve iPhone 4 8GB’a aylık 73 TL karşılığında 24 ay sözleşmeli olarak sahip olabiliyor. Turkcell, 13 Aralık akşamı Suadiye’deki Turkcell Mağazası’nda saat 20.00’den itibaren düzenlenecek etkinlikler ve gece boyunca sürecek yarışmalarla 20 kişiye iPhone 5 kazanma şansı da sunuyor. Gece 00.00’dan itibaren müşterilerin beğenisine sunulacak iPhone 5’i, alan ilk 100 kişiye de 449 TL değerindeki Jawbone Jambox kablosuz hoparlör hediye edileceği belirtildi.
http://ekonomi.haberturk.com/teknolo...ne-5-fiyatlari
Geçmiş olsun Mecidiyeköy'de iPhone Türkiye diye bir özel servis var ben orada 4'ümün tuşlarını falan değiştirmiştim. Değiştirdikleri parçaya 1 yıl garanti de veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama henüz 5'e yabancı olabilirler biraz deneysel takılma ihtimalleri var tabi yedek parça bulma sıkınıtısı da olabilir.
*Dün yolumun üstündeydi uğrayıp sordum 440$ ekranın fiyatı dokunmatiğiyle birlikte.
bi vodafone açıklamadı inş onunki daha uygun olur
kontrat paketleri hiç ama hiç cazip değil daha onceden iphone kontratlı almıştım ama fiyat çok cazipti şimdi bakıyorum aynı tarife ile ayda 200 odemem lazım
bide ustune internet 2gb olmuş
iphone paketlerini gordukten sonra htc 8x e biraz daha ciddi bakmaya başladım :D
Şu biraz daha açıklayıcı sanırım
http://img69.imageshack.us/img69/6815/dfgdrgtdg.jpg
vodafone nerde açıkladı :D
bayilerin dunyadan haberi yok :D
en uygunu vodafone tarifeye ek aldığınızda iphone5 1800-1900tl civarına geliyor bu şekilde alınabilir :)
Klasik Turkcell yine kaldırmış bekliyor :D
hadi size bi soru
iphone 5 mi alıym htc 8x mi :D
iosun bana bi katkısı yok açıkcası yeni telefon almam lazım 8x ciddi hoşuma gitti karar veremedim birturlu
vodafone ile 8x1000tl civarına geliyor
ıphone 5 ihtiyacı olan olursa kontratlı olarak yardımcı olurum
turkcell'e yıllardır sevdırıyorum kendımı seviyorum sanırım :P
Konuyla alakasız ama iOS 6 için Google maps geri gelmiş haberleri okuyorum nerden indireceğim hakkında bilgisi olan varmıdır ? Apple Store da bulamadım