Çıkışında alalım artık bakalim nasıl bı şeymiş
Printable View
Çıkışında alalım artık bakalim nasıl bı şeymiş
İphone 4S in aynısınıda çıkartsalar bence yinede satar adından dolayı:D
satar satmasınada oda milletin ne kdr eşşek olduğunu gösterir bence
sırf üst model iphone diye 3küsür lira vermem için bir telefona ya çok iyi olması lazım ya da çok kolay para kazanan biri olmam lazım
ayrıca bi kaç videoda 4ün biraz daha büyük bir modeli görünüodu bgn saat 8 de tanıtımı yapılacakmış diye biliyorum
arkadaş artık çıkıyosa çıksın . tlefon alıcaz 2 aydır bekliyoruz
bunu buldum 7 dakka once eklenmiş bu heralde yeni iphone :D
Official iPhone 5 Promo Video for September 12 2012 - YouTube
üstüne bişi eklenmemiş biraz büyük bide parmak izi var ama deli gibi satar
saat 20.00'daymıs tanıtımı. gün içinde cok fake video gezer artık
İşte bende aynı fikirdeyim 1 senedir 3GS kullanıyrm fazlasıyla yetiyo 2GB internetim var aylık herşeyi yapıyorum. 1500-2000 TL telefona veremem şuanda ama çoğu insan özellik filan bakmıyo o yüzden sırf adından dolayı yine deli gibi satar ama beklentileri karşılayamazsa kemik kullanıcılarını kaybedebilir Apple.
sanal bebek büyüsün artık.:)
Apple kendi tanıtım videosunu göstermeden çıkan hiçbir videoya inanmam :)
ıphone sevmiyorum bbden şaşmam
bi telefona o kadar mani verilir mi laa :D
ios 6 ne zman cıkıcak bugün cıkıcak dendi ama hala güncelleme yok inş sarj durumunu düzeltmişlerdir
Bugun tanitimi yapilcak satisina Ekim gibi baslanir.
Bilkom Eylül ayı icin cok yogun sekılde yukleme talimatı veriyor ürünler tahminimce eylülün son haftası Türkiyede olacak
İ phone 4 ümü yurt disından ilk çıktığı hafta almistim fiyati 1270 liraya gelmişti ilk hafta kullanmadım sahibindene 2400 lira yazdım cogu 2000 tl ödedi daha sonra kullanmaya karar verdim 1,5 sene kullanıp 1300 tl ye sattım tekrar 4 aldim garantili sıfır simdi yine 4 ümü satıp 5 alicam yurt dışındaki fiyati daha açıklanmadı tr den ucuz olacağı kesindir yani ucuz olunca aliniyo
alalım bari napalım
22-28 Eylül arası umarım Dubai'de yakalarım :) özellikleri s3'den iyi olursa s3'ü satıp alabilirim.