User Tag List

Sayfa 22/49 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
914 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: IPhone 5 Söylentisi ..

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kendimi savunamicak kadar acizmiyim fandroidçi çagırmaya gıtcekmısım ısımmı yoklan

töbe töbe..

ben kullanıcı olarak,bana hitap eden benim yararlanmamı sağlayan..

hem karpuz yiyip açlığımı ve susuzlugumu giderdiğim,hem karpuzun çekirdeğini karpuz bittikten sonra çitleyip vakit geçirdiğim,hemde karpuzun kabuğuyla eşşeğimin doydugu şeyleri seviyorum kısacası.. neyse ben gene gider hadi iyigünler (rom yüklemem lazım tel kastı )
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikinci el değer kaybı yüzdelerinden bahsetmeyelim hiç
    neyse onlar da bizim kardeşlerimiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tip teknik karşılaştırmalar bana çok anlamsız geliyor.
    bütün iş yazılımda biter.

foto kesmek için photoshop cs6 çalıştırın, onunla da fotoyu kesersiniz, paint açın, onunla da kesersiniz. ama birisi 1gb yakın raminizi yer, diğeri 200kb
    üstte uzun uzun yazdım konuyla ilgili düşüncelerimi..
    karşılaştırma açısından demiyorum o fiyatlarda bi yanlışlık mı var yoksa cidden abd de o fiyatlara mı satılıyor bu telefonlar

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes bir iPhone edinene kadar büyük Apple düşmanıdır.. Bende öyleydimm o yüzden anlayabiliyorum diğer basit telefonları savunanları.. Sende olsan savunurdun. 2 bin lira para vercen alcan, kassa da kasmasa da uysa da uymasa da arkasında durmak zorundasın
    Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karşılaştırma açısından demiyorum o fiyatlarda bi yanlışlık mı var yoksa cidden abd de o fiyatlara mı satılıyor bu telefonlar
    yok yok sana değildi o ha bire kıyaslamalar yapılıyor ya o anlamda dedim

evet bu fiyatlara satılıyor ama operatörle 2 yıl kontrat yapıyorsun.
    showroom fiyatları değil, operatörden alıp 2 yıl sözleşmeli telefonlar o fiyatlarda

Alıntı SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes bir iPhone edinene kadar büyük Apple düşmanıdır.. Bende öyleydimm o yüzden anlayabiliyorum diğer basit telefonları savunanları.. Sende olsan savunurdun. 2 bin lira para vercen alcan, kassa da kasmasa da uysa da uymasa da arkasında durmak zorundasın
    ağır oldu bu ya

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ne kadar saçma bir yorum ya,

2sene kullandım iphone her incik cinciğini kurcalıyarak hemde,değiştirdim daha mutlu oldum çünkü KULLANILABİLİRLİĞİ daha fazla benim için.

Iphone'dan daha az para verdim daha çok iş yapıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    haklısın aslında ben bu post'u görmemiştim..Doğru diyorsun sende abi ne diyim şimdi bilemedim ki..Para biriktiriyim elde nevar ne yok satıyım belki alırım bitane apple 1kg belki oda işte..
    - K -

________
    Dr.Ecu

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu millet samsung çamaşır makinası çıkmadan önce apple görünce oha falan olmadımı şimdi ne değişti
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mannerboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu millet samsung çamaşır makinası çıkmadan önce apple görünce oha falan olmadımı şimdi ne değişti
    ne değişti söyliyimmi millet gidip 5liralık armuta 10lira vermeye devam etti,aklını kullananlar daha ucuza daha karlı daha kullanıslı telefon almak isteyenler ..hani yukarda bi postta yazdıgım gibi eşşeğimde faydalansın örneğini verdiğim gibi hanii...
    android'e yöneldi ama gidipte t20 almadı yani android olarak bakılıyo ya cunku sımdı olaya.. olay bundan ibaret kısacası.
    - K -

________
    Dr.Ecu

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın yorumu satacak olsak android kullanmadıkça ayfonu bişey zannetmeye devam diyeyim ben buakdarı yeter sanırım..
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın yorumu satacak olsak android kullanmadıkça ayfonu bişey zannetmeye devam diyeyim ben buakdarı yeter sanırım..
    Anladıysam arap olayım..

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone yeni çağın nokia sıdır beyler...basit kullanışlı ve güzel.

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mannerboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telefonum çalar kulağımdayken elma logosu gözükür konuşmam biter cebime koyarım olay bitmiştir s3 gibi çakmasyon telefonlarla uğraşamam isteyen alsın yüklesin koştursun kovalasın s3ü " apple kalitedir yaşam tarzıdır "
    mevzu o değilki senin bu dediğin 199 tl lil çin malı telefonlada yapılıyor. ben görüyorum 10 yaşındaki bebenin telefonu çalıyor kulağında iken elma logosu gözüküyor bitince koyuyor cebine. yanında iken dahi belli olmuyor çakma olduğu.

sirf bu ise muhabbet 2 bin lira vermek akıl karı değil. 199 tl ye çözülüyor bu mevzu. (masaya koyma mevzusa çözülülyor hemde)
    e60 535d & THE A45 AMG

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne değişti söyliyimmi millet gidip 5liralık armuta 10lira vermeye devam etti,aklını kullananlar daha ucuza daha karlı daha kullanıslı telefon almak isteyenler ..hani yukarda bi postta yazdıgım gibi eşşeğimde faydalansın örneğini verdiğim gibi hanii...
    android'e yöneldi ama gidipte t20 almadı yani android olarak bakılıyo ya cunku sımdı olaya.. olay bundan ibaret kısacası.
    Aklını kullananlar derken umarım bize akılsız demiyosundur

bende daha önce samsung s2 kullanıyordum ama en büyük sıkıntım senkronizasyon ve stabilite işim gereği süerkli yurtdışında oluoyurm o yüzden stabilizasyon önemli benim için
    iş yerinde herpimiz iphone kullanıyoruz müşteri ve tedearikçilerimin çoğunda iphone var eşimde ve evde olmak üzere 2 iphone 1 ipad ve bir apple tv kullanıyorum emin ol benimkini fanatiklik olarak algılama ama ihtiyalarıma en güzel çözümü apple ürünlerinde buldum
    dip not 3,5 yaşındaki oğlum iphonuda ipadide cayır cayır kullanıyor boyama appleri var onları açıyor basit oyunları oynuyor turkcell tv den yumurcagı acıp apple tv mirroring yapıyor 2009 mart dogumlu daha bu benim oglumun cok zekı oldugunu degıl Ios un ne kadar kullanıcı dostu oldugunu gosterıyor

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladıysam arap olayım..
    diyorki; başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diyorki; başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş
    Oysa bilmiyor ki doğru yolu bulana kadar kaç kez kaybolduğumuzu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahtan Samsung S3'ü büyük tasarlamış yoksa iphone satışları dahada azalırmış.Çoğu tanıdığım büyük olmasından dolayı s3 almadı.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tartışma iphone android üstünden olursa bir sonucu olmaz çünkü konunun başlangıcı yanlış sonu nasıl gelsin..

ben ne android nede ios kullanıcısıyım benim telde de herşey var lg gc900 ama yazılım yok eklenti app istersemde javadan buluyorum zaten fazla bir şey kullandığımda yok facebook twitter.
    neyse iphone a dönücek olursak iphone da apple mühendisleri ios yazılımını telefona göre yapıyorlar yani telefonun verdiği her tepkime her özellik her bir tuşa basma kalibrasyon yazılım bunlara göre bunların tepkimesine göre yapılıyor kısaca telefon yazılımla bütünleşik etle kemik gibi..

android tellerde bu yok adamlar tel üretiyor işletim sistemini fason yüklüyor dışardan..
    androidde iphone gibi tel nasıl üretilir? google mühendisleri oturupda şu bizim işletim sistemimize bütünleşik tıpkı iphone gibi etle kemik gibi bir tel yapalım derlerse o zaman rekabet olur o zaman bile biraz zorya çünkü iphone çok yol kat etti kısaca iphone ile gidip android işletim sistemli telleri kıyaslamak bence doğru değil.. birinde yazılım tamamen telefona göre yapılırken diğerinde telefona sadece yazılım yükleniyor..

android tel ve iphonenuda kullandım hatta en son şu galaxy s3 yemek tepsisi gibi olan onuda kurcaladım şahane bir tel ama her telin yeri bence ayrı..

yukardaki bir arkadaşda basit tel kullananlar yazmış insanları sınıflara ayırıp haki görmekde ayrı bir ayıp.. benim telimde arkada 8mp önde 5mp kamerası var modem özelliği 3g wifi bir sürü özelliği var sadece işletim sistemi yok ekranıda zaten iphone 4 deki lcd ekran dokunmatik panel apple ın lcd ekran tedarikçisi lg *****...
    benim işim alo deyip kapatmak sms çekmek ara sırada face twitter bakmak bunlarıda fazlası fazlasına yapıyor tel niye gidip ekstradan 2 bin tl para verip akıllı tel alıyımki zaten şirkette bilgisayar evde bilgisayar arabada dışarda ipad tablet..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DERAN_TUYNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklını kullananlar derken umarım bize akılsız demiyosundur

bende daha önce samsung s2 kullanıyordum ama en büyük sıkıntım senkronizasyon ve stabilite işim gereği süerkli yurtdışında oluoyurm o yüzden stabilizasyon önemli benim için
    iş yerinde herpimiz iphone kullanıyoruz müşteri ve tedearikçilerimin çoğunda iphone var eşimde ve evde olmak üzere 2 iphone 1 ipad ve bir apple tv kullanıyorum emin ol benimkini fanatiklik olarak algılama ama ihtiyalarıma en güzel çözümü apple ürünlerinde buldum
    dip not 3,5 yaşındaki oğlum iphonuda ipadide cayır cayır kullanıyor boyama appleri var onları açıyor basit oyunları oynuyor turkcell tv den yumurcagı acıp apple tv mirroring yapıyor 2009 mart dogumlu daha bu benim oglumun cok zekı oldugunu degıl Ios un ne kadar kullanıcı dostu oldugunu gosterıyor
    ALLAH uzun omur versin abi cocuguna yalnız ben gayet acık yazdıgımı dusunuyodum ama olmamıs demekki..

diyorum ki , kullanıcıyım ben .eskiden ayfonda kullandım o zamanlar herseyıme delı gıbı yetıyodu hızı ozellıklerı uygulamaları vsvsvs sonra maddıyattan baska ufak telefonlara yoneldım.. maddı durumum duzelıncede s2 aldım dıyorum gıdıpte ıp4s almak varken .. nedenıde gayet acık dıyorum hız-zariflik-tasarım-ekran-şarj ssüresi-kişiselleştirebilmem ve buunun gibi şeyler hemde ip4s'in 2.el fiyatndan biraz pahaliya 1800e sıfır garantili olarak aldıydım o zaman.. olay bundan ibaret kısacası.

saygılar sevgiler.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)