mekanizeyse yer olarak guzel fakat askerlerı sorunludur :D ozellıklede topçu bataryası
Printable View
iskenderun sehıt teymen ahmet tor kıslasında kaldım sadece 1 gece dayanabıldım :)
vallaa sorma tam sayko yerdı ama ben kactım ordan otelde kaldımm ıskenderun denız hastanesıne gelıyorduk mecburen kıslada kalıyorudk 1 gece sonra firar adana ucak ıstanbul :) 6 gun ıstanbul her ay fıx yaptıgım seydı orda
86-3 baltaköy/AYDIN
Acemilik ::Amasya Çavuş Talimgahı 1.81mm Havan Çavuş Bölüğü
Usta : Antalya Orduevi :)
83/4
:D işin tabi acı gerceklerı...Ama yazık inanki orda o kadar cok asker var hepsi birbirinden aciz...Çok şükür 1 ay kaldım orada daha sonra huduta gönderildik flan teskeremizi aldık...
Fakat bızım gördüklerimizi yada tanık oldugumuz selerı annatsak kımse ınanmaz...
herneyse askere gıdecek arkadaslara sımdıden hayırlı teskereler...
Arkadaşlar belki alakasız olacak ama konu başlığı yanlış yazılmış, 'nerde' değil 'nerede' olmalıydı. Forumda düzgün yazı yazmaya bu kadar dikkat ediliyor diye böyle bir uyarı yaptım, ukalalık olarak anlaşılmasın. :)
Bu arada bende inşallah aralık celbiyle askere gidiyorum. Umarım kısa dönem çıkar. :)
82\2
acemi birliği:izmir gaziemir şöför talimgahı 3.bölük
usta birliği:antalya karpuzkaldıran özel eğitim merkez komutanlığı garaj personeli
ANTALYA\LARA
325/KD Hava Savunma Eğitim Taburu Konya/Meram
Hv.Svn.Çvş.Fatih Sünnetci :) Hey gidi Heyyyy Biz Eskiden su içerdik testiden :)
80/1
acemi birliği: burdur tugay
usta birliği :ege ordu istihbarat dairesi
görev:dış görev şöförü
benden başka 281nci kısa dönem yok galiba :)
konu yine gündeme gelmiş:)
85/4 acemilik 125. jandarma alayı safranbolu
usta birliğim anıttepe jandarma dispanseri ankara
haftasonları rollleri ve buluşmaları kaçırmıyordum :)