noluyo lan burda :))))
Printable View
noluyo lan burda :))))
camuuuuur aksam kaybolma bıyere yanımıza 1 kısı alcaz sen memedı ver bana o cekecek senı nasıl gectımı
arkadaslar hd kamerası olan ve zom yapan bı kamera lazım anca seyrederız bu camuru gectımı bak nosa nasıl basılıyo bı gor beni 75 80 hp kurtarmaz kanka arkada nokta olman lazım 150 200 basabılırsen sende bas ama sen gene camur yaparsın sen cok nosa bastın dıye 06 ruf 66 unutma plakayı gelıce saga cekıl:hahaha::D
kan çıkar akşama :)
karabükteyim ortağım hbrim yoktu.
kenan 3 gunluk seyislin var kırk yılık at boku karıstırıyon 93 senesın den berı nosa basarım ben yatta uyu aksam uykum vardı vıtes atamdım fılan deme
olmadı motor sanzuman gel bende aksama kadar yemek yemıcem 250 gram zayıflarım belan olacam senın
ben yemege gıdıyorum bı kuzu yıyım gelım
göbeginden işeyen aksam gelir
çok merak ettim :D seyirciye açık mı ?
hadi hayırlısı
m5 varmı aynı kriterlerde ?
kenan kaldırdı malı hepımıze sapladı .... gecenın sampıyonu kenan m50 325 ıle ...
Kenan önüne gelene sapliyomus ...........)
Birde mz4 varmış onuda gecmis halen Karataş da gazliyolarmis
Hala gazliyorlarmis
dedık ya gecenın sampıyonu KENAN dıye ...
Masallah Kenanin araca gun sonunda saglikli deneme oldu baslarda benim arac nazliydi.
En son kenan noslu ben stock denedim 150 kg hafifletme ve kisa diff ile koprudekiler yazsin sonucu :)
İlkerin m3 te cok saglikli 10 numara ici disi.
Ama gecenin araci kenaninki cok iyi olmus
[QUOTE=tohan;2651570]Sen ordamiydin[/QUOTE
bi sen eksiktin, herkez wardı...
noslu denedıklerınde 2 boy ondeydı kenan :)
İkisidemi noslu
332 nin sesi efsane benim için :) Enka civarındamı bastınız bu akşam?
kenan
herkesi kırdı geçirdi.........
bekle kenan abi 0.2 psi daha basıp deneyecem senlede :D
Kenan abi tebrikler :D
Mustafa görünmüyorsun uzun zamandır :)
kenan halen gece ıctıgı bıraların etkısınden kurtulamamıs galıba ::) bırazdan ayılınca way halımıze :)