heryone 1000 dk + 1000 sms 40 tl ödüyorum kullandığımdan beri hiç faturam fazla gelmedi turkcell'de (kamucell)
Printable View
heryone 1000 dk + 1000 sms 40 tl ödüyorum kullandığımdan beri hiç faturam fazla gelmedi turkcell'de (kamucell)
Benim hatta mı bi sorun war diyodum iyi oldu bu konu,
Vodafone 55TL'lik tarifedeyim + 50 sms paketi + internet paketi normalde 68 gelmesi lazım iken 75'den aşagı düşürtemedim sorun bende mi diyordum kendi kendime... Adamlar ciddi ciddi öpüyorlar yaa
55 TL'lik tarife ( Vodafone sınırsız, sabit sınırsız, diğer operatörler 750 dk ) + 9 TL mesaj pakedi ( vodafone içi 10.000 diğer operatörler 2000 ) + 90 TL Cihaz bedeli ( BB 9700 + BIS ) ödüyorum.
Faturam bir defa 156 TL gelmedi.. Devamlı 154-155...
edit: Aşağıda anlattığım durumlar hariç durum yukarıda belirttiğim şekilde.
Bu arada arkadaşlar şuna dikkat edin..
Özellikle Blackberry kullanıyorsanız ve BIS'iniz var ise internet ve GPRS'i kapatın. Bazı programlar Blackberry üzerinde internet ve/veya GPRS kullanarak dışarı çıkış yapıyor ve bu da ek ücrete tabi oluyor. İnternet ve GPRS'inizi kapattığınızda bu durumdan kurtulur, BIS sayesinde işlemlerinize sorunsuz devam edebilirsiniz.
Vodafone ile görüşerek bu sorunu başka türlü gideremezsiniz. Tarayıcı kullandığınızı iddia ederler, en sonunda kavga dövüş tarayıcının mevcut olmadığını anlattığınızda da third party programların dışarıya BIS dışında bir yoldan çıktığı görülür. GPRS ve internetim açık kalsın, bu 3rd party programların dışarıya BIS ile çıkmasını sağlayın der iseniz programlar hakkında bilgileri olmadığını ve yardımcı olamayacaklarını söylerler.
Ben 2 ay extra ücret ödedikten sonra 1,5 ay uğraşıp bu durumunun detayını ve çözümünü öğrenmiştim.
Senin yazdığın durum yukarıda anlattığım şey. GPRS ve internetini kapat eğer BIS'in varsa.. Sorun çözülür. Ayrıca bunun sağlamasını yapmak için vodafone özel işlemelere girip fatura detayını incele. Her gün 10'larca internet ücreti ( 10 kuruş, 5 kuruş, 3 kuruş, 20 kuruş ) kesildiğini görebilirsin.
SMS pakedimde 1 defa sınırı aşmıştım ancak sınırı aştığıma veya sınıra yaklaştığıma dair uyarı mesajı gelmemişti. Çağrı merkezinden uyarı gelmediğini teyid ettirdim, akabinde aştığım limit için bana faturalandırılan tutar geri ödenmişti.
aynen öyle abi an an bilgi mesajı gönderiyorlar göndermezlerse senin dediğin gibi iade ediyorlar bence şu anda en kullanılıbilir hat ben turkcelle 2 ay üst üste 300 civarı fatura ödedim ve yine limitli paketti sözde ne uyarı ne bişey ben daha kolay kolay kullanmam çevremdeki herkezide soğutuyorum o üç kağıtçılardan :D
abi mevzu o zaten bis var 9300 almıştım bende bisli
1-nerden kapatıcam müsteri hizmetlerinimi aramam gerekli
2- kapatırsam face-twitter vs. gibi app.leri kullanımagımı ve sadece tarayıcıdan kullanacıgımı söyledir boku bokunamı para veriorm ben uygulamarı kullanmıcaksam orda takıldım kaldım :beuj:
geçen bir araştırma yaptım bende kntli hat kullanıyorum min yüklediğim tutar aylık 70 bunun eş durumundan 100-120 tl lere çıktığı oluyo yeri geliyor ve internet felan kullanmıyorum neyse araştırma sonucu en iyi tarifenin turkcellde olduğunu gördüm;
STAR PLUS PAKET 119 TL
Şirketİçi: 5.000 dk
Turkcell: 5.000 dk
HerYöne: 3.000 dk
HerYöne:1.000 SMS
4GB internet
en kısa zamanda güzel bi numara bulup şirket adına alacam rahatıma bakacam tavsiye ederim.çok konuşan ve internetin lazım olduğu biriyseniz tavsiye ederim. kullanan arkadaşım abi 1 kere geçmedim faturayı imkansız dedi =)
turkcell haydigel ile geçmiştim faturaya, 39 tl olması lazım normalde 500 dk , + ayda 300 eşantiyonum var. 250mb net paketim var 10 tl de ordan 49 eder. genelde hep 52-54 arası geliyordu ama bu ay biraz abarttım 72 gelmiş :D ayın 15'ine kadar ödemicem ama param yok :D
avea : tırt sakın geçmeyin
vodafone : iyidir, tarife değiştirin. avantaj : sınırsız net...
turkcell : 1000dk+1000sms+1gb net: 69tl > fazla gelmedi hiç. ama pahalı :(
trkcelde fatura kontrol var : http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...rakontrol.aspx
Abi detay sor musteri hizmetlerine aciklayin bana de. Tam tarifeyi bilmiyorum ama genelde vodafone harici misal 300dk diyorlar onu asinca bu artmalar oluyor ya da yurt disi yapilan aramalari unutuyoruz veyahut aradigimiz biri yurt disinda oluyor vs yoksa 50tl olan bir pakette direk 65 fln yazamazlar.
Bende bugün vodafone genc avantaj için hattımı tasıdım..25 tl heryöne 500 dk,heryöne 5000 sms,face+twitter bedava..Freezone'danda 10 ay boyunca 1000dk heryöne,1gb internet geliyomus..İnsallah banada yaslamazlar :D:D
Birde gecen farkettim aveada yada vadafonede bir tarifesinde ucrenlendirme periyodu 6sndir diye bisey yaziyordu aceba millete burdanmi yasliyolar ki cunku 6snde 1 ise 1 dk konustugunu sanan kisi 10 dak knsmus oluyor.
67 TL toplamda sınırsız internet ev iş vodafone sınırsız diğer operatorler 1000 dk kullanıyorum ama 150 TL civarında odemekten bıktım. Her turlu vodafone haklı, kafayı yiyecem artık. Bende avea ya gececem
aveada 20 tlye 1gb net + bin mesaj her yöne 1000 dakika avea içi konuşma var bir de üstüne 10 tlye her yöne msj yapıyorum iyi oluyo :D
Müşteri hizmetlerinden kapatacaksın.
Benimki 1 senedir kapalı ve kullanamadığım herhangi bir application yok. Herşeyi sorunsuzca kullanıyorum.
edit: ya interneti kapatmıştım ya gprs'i ya da her 2'sini. Konuşup durumu anlatarak veya deneyerek doğrusunu bulabilirsin. Ama sanırım her 2'si de kapalı şuan bende.
Vodafone internet sayfasından fatura detaylarını tek tek inceleyebilirsin. Gir bak bakalım neymiş faturanı 67'den 150'ye çıkartan.
Bunu bulduktan sonra müşteri hizmetleri ile görüşebilirsin. İnternet ise sınırsız olduğunu söyler ücret iadesi istersin, dakika ise tek tek toplar gerçekten 1000 dk konuşup konuşmadığını görürsün.
55 lik tarifeyi kullanıyorum 70 aşagı fatura gelmiyor bu nasıl iş anlamadım yaww...