fikirler havalarda uçuşuyoo :D ama şu karın ağrılı olan dikkat çekici ;)
Printable View
fikirler havalarda uçuşuyoo :D ama şu karın ağrılı olan dikkat çekici ;)
Tavsiyelerde bulunacağım ama yanlış anlama
*Yaşın evlenmek için çok genç bence en az 26-27 yaşını beklemelisin
*Kadın için bu yaş 23-24 olmalı
*Evlilik öncesi her çiftin işi sağlam olmalı gelir belirli ve düzenli olmalı
*Aileler mutlaka iyi anlaşıyor olmalı en azından eşlerin birbirinin ailesi ile ilişkileri sağlam olmalı en azından saygı sınrıları içinde olmalı
*Özellikle bayan mala mülke tamah etmemeli, düğünümüz şurda olmalı gelinliğim burdan olmalı balayında mutlaka şunlar olmalı türünden liste ile karşına çıkan kızdan hayatta hayır bekleme harcanan paranın sizin paranız olduğunu bilmeli ve ona verdiğin değeri harcanan para ile ölçmeye kalkacak kadar aptal olmamalı
*Ev eşyası vs. alımında sende oda net olmalı pahalıya kaçmadan ekonomik olarak halledilmeli
*Karşılıklı sevgi ve saygı varsa aşk olmasa da olur
Evlilik teklifine gelince,
Öyle romantizim falan hikaye karşına al sessiz sakin bi yerde otur konuş, ciddi bi şekilde niyetini söyle öyle boğazda balık vs. gibi olaylarla karşındakinin beklentilerini yükseltme yoksa her özel yıldönümü vs. de aklını ve paranı bu işlere vermek zorunda kalırsın gerek yok kasma kendin ol
Yoksa evlenmeden önce çok romantiktin sonra hödük oldun vs. gibi laflar duyarsın neysen o ol abartma
Tek taşa gelirsek bence saçma dünya para veriyorsun gereksiz bi takı oluyor sade güzel bi yüzük al sonra gerekirse isterse dayatırsa alırsın, eğer işareti verilmiş ve bir beklenti içindeyse al ama abartma fazla masraf etme para ilerde çok lazım olacak
Valla evlilik çok sıkıntılı bi süreç çok dikkatli olman lazım sana kolay gelsin
Not: Bu deneyimler 4 kız isteme ve 4 nişanlılık süreci ve 1 evlilik deneyimi sonucudur :D
Aklıma geldi öylesine..belkide daha önce bir yerde okumuş olabilirim ama enaz 10 yılı vardr hatırlamıyorum. Neyse şöyle olabilir.
-Bir restorana gidilir şık biyer.Orada buluşmak için sözleşilir.
-Hanıfendi önce gider ve beklemeye başlar.Tabi garsonlardan rica edilir ve mumlar felan hazır yakılmış olur.
-Aslıda anlar tabi o şekilde bir masa da o ortamda otururken romantikbir akşam olucağını ve arkasından bi teklif geliceğini ama yapacağımızın ne şekilde olacağını tahmin edememeyeceği için heyecanlanır, meraklanır yinede.
-Sonra siyah takım giyen şık 3 veya 5 kişi sırasıyla masaya gelerek birer demet kırmızı gül uzatır ve hiç birşey söylemeden gider.Zaten heyecan ve şaşkınlık olduğu iççin (ki kişiye göre değişebilir, bunu siz tahmin edeceksiniz;) bi terslik olmaz birşey demez o kişilere.(tanıdığı ortak arkadaşda olabilir.)
-Sonra açık renk şık bir takım ile sen gelirsin elinde tek bir gül ve yüzük ile.
- Sonrası anlamlı bir kaç sözcük ve bütün restoranın gözü önünde evlenme teklifi....
bol şans ve mutluluklar...
tecrübe işte :bravo:
yüzük konusunda beyaz altın yüzükler var geçen hafta arkadaşa aldık hem tek taş (ama pırlanta değil tabiki) hemde çok şık 3.25 gr yüzüğü 350 liraya aldık taksitle kadıköy optimum giyadan
teklif olarakta ben edirnedeyim burada tarihi bir köprü var meriç köprüsü onu kullanabilmeyi düşünüyorum uygun bi plan çerçevesinde vakti gelince..
http://www.karincayapim.com/ hocam lınke tıklayabılırsın bı dunya projelerı var herıflerın
tesekkurler ınceleyecıgım...
Benimle Evlenirmisin ?
bahsettıgım projenın malıyetıne bakarmısınız...:) komık bı rakam bence
sırf değişik olsun diye hayat standardını aşma ! birgün yaparsın her zaman beklenti haline gelir neysen o ol :) önemli olan kendine göre bir hayat arkadaşı bulmak evlenme teklifi çok şaşalı bir şey olmasına gerek yok bence
bu video olayını tek tek sevdiğim arkadaşlarımızla kendim röportaj yaparak doğum gününde ekstra olarak vermştim :) o anki mutlulugunu görmek paha biçilemezdi. bence ajansa yaptırma eğer bunu yapacaksan kendin yap uğraş :D 1-2 ay sürdü herşeyi cekip toplamak montajlamak ama değerdi :) evlenenler deil özel gün kutlayanlarada tavsiye ediyorum.
bu arada orhan abide tecrübe abidesi olmuş :D yazdıklarınzda cok cok haklısınız.
Anlaşılan pek olmamış bu. Ozman daha çılgın ve uzun süre hafızalara kazınacak bir öneride bulunayım.Yaknız ciddi proje, kesinlikle mekan sahiplerinini haberi olsunki geceyi terörist diye terörle mücadelede geçirmeyim :D :D
-restoran yada sınemayı arkadaslarınız olan tebdili kıyafetli teröristeler basar. ellerinde oyuncak makınalı tüfekler.( oyuncaklar gerceğine cok yakın oluyo anlaşılmaz kanımca) Herkezin ödü patlarken teröritlerin komutanı yada sefi olduğu anlaşılan biri
''Burada sevenlerin yuvasını yapmak için bulunuyoruz. Bu eylemimiz herkeze ibret olsun. ölümüne sevmek bu olsa gerek gibi saçmalamalardan sonra sizi göstererek sözü ikinize bırAKIR. gİBİ Bİ KOMBİNASYON OLABİLİR.
amma uçtuk yawww :D ama fikir fikirdir. Bu sayede akla başka şeyler çağrıştırabilir...
bence yapilacak en güzel ve mantiklisi birazda çekinme söz konusu sanirim sürekli gittiğiniz bi cafe vs neyse bi Cd hazirlayin sizin resimleriniz ve sizin şarkisiz olsun slaytta cokda uzun sürmesinin bi anlami yok şarkinin güzel bi yerinde ekranda benimle evlenir misin ? yazsin ama sizinde elinizde yüzük öylece bekleyin hiç konuşmayin
Bunu bi ustaya önermiştim yapti güzelde oldu bence