yorumlarınız için teşekkurler.
eg4 :icon_tup:
Printable View
yorumlarınız için teşekkurler.
eg4 :icon_tup:
Her is ayri bir ustalik ister benim gozumde. Garanti dahilinde bile yetkili sercisler ne yazikki ucuz is gucu ile faydasiz eleman pesindeler. Hepsi icin demiyorum tabi ama genel kani boyle ne yazikki. Ben her isi bransinda ustasi olan kisiye emanet etmeyi severim. Bu nedenle yukaridaki islemler tek elden cikan islem degildir. Varsa yardimim dokunacak is yardimci olmaya calisirim.
yani dizel arabayla benzınlının cok farkı yok yani bakım acısından marka farkından kaynaklı olabılır ama normalddır yani oyle abartılı fıyatlar olmaz bakımda.Sadece turbosu bıtınce aracın bıraz masraf gerekıyor o kadar.Ki turbo bıtmesı ıcınde aracın 160 binin ustunde olması lazım ki öyle olsun ancak tanıdıgımıızın 2.5 starex var dizel turbosu bitti 178 binde mesela eskısı gıbı serı gıtmıyor arac ddegısecek turbosu 800 lira serviste ıste.Bunlarda olacak seyler sonucta bakım olddugu ıcın yapmak zorundayız :)
yardımcı olabıldıysem ne ala kardesım ama sunu unutma kesınlıkle ama kesınlıkle her marka aracın dızel motor performansları ve omurlerı bır degıldır alıcagın aracın marka ve modelı cok onemlı dusundugun arac marka ve model var ıse yardımcı olmaya calısırım bılgılerımden