20 gün 2 kulağım neredeyse sağır oldu, kortizonlu ilaç kullanmak zorunda kalmıştım benzer sebepten...
Printable View
uçuşlar kısa süreli olduğu için ilaç olayı biraz riskli ama yinede pasiflora tavsiye ederim bende,bitkisel bir ilaçtır,uçuştan 1 saat önce falan iç rahat edersin,en azından o kalpteki çarpıntı korku hissini azaltıyor.Benimde eşim uçaktan korkuyor,her bineceğimizde ya pasiflora içiyor ya da yarım şişe şarap,sen alkol olmaz demişsin pasiflora senin için en uygun çözüm,bendede otobüs korkusu var misal bende otobüse binmeden önce laroxyl die bi ilaç var onu içiyorum nereye gidersem gideyim muavin uyandırıyor kalk abi geldik diye.ben otobüsten eşim uçaktan korkuyor mecbur kalmadığımız sürece arabamızla gidiyoruz,mecbur kalırsakta yazı tura atıyoruz kim kazanırsa artık onun istediği vasıta ile gidiyoruz :)
Eğitimleri istanbul'da veriyoruz. 2 gün , ilk gün teorik eğitim 2. gün uçuş
tunay benim batman ucusu simdilik iptal oldu. nasil mutluyum anlatamam type r alsam bu kadar sevinirdim herhalde
ahhhuussaashshahauuhshshahahahaahah
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
darisi basina kardesim ....... hehehhshahshhahahahah
Tünay ben seni uçak düşse .iklemez. Hadi be düşüyomu gerçekten. Düşmezse a.q. diyecek birisi olarak görmüştüm hep. :D Valla o zaman önce bir helikoptere bin. Pilotu iyi ise okadar hafif kalkıp iniyor birde zevkli ki uçak felan vız gelir sonra. :)