iphone4 varken 4s almanın hiç anlamı yok biraz bekleyin
4 fiyatı düşsün 4 alın
iphone4 ios5 ile zaten acaip hızlı ve eksiksiz bi hal alıcak yani keşke 4s alayım diyebiliceğiniz bir eksikliği yok gereksiz para tuzağı başka hiçbirşey değil
Printable View
iphone4 varken 4s almanın hiç anlamı yok biraz bekleyin
4 fiyatı düşsün 4 alın
iphone4 ios5 ile zaten acaip hızlı ve eksiksiz bi hal alıcak yani keşke 4s alayım diyebiliceğiniz bir eksikliği yok gereksiz para tuzağı başka hiçbirşey değil
onur işlemci felan farklı degil mi 4s'te?
Kullanamassin sen :D
Ya neyin kafasini yasiyonuz 200dolar ??. gerizekalimi adamlar satacaklar yok maliyet hesabi
Yok abd de su para ya akil var mantik var ip4 un satildigi para belli o zaman apple store larda 500-100$ dan satilir ip4 nede olsa dandik cihaz :)
Burda vodafone da ayda 5liraya htc wildfire satiyo :D sifiri sanirim 600-800arasi al sana mantik.
Omurilik bedava.. :)
evet farklıda ios5 ile iphonde 4 zaten aşırı hızlı ve kullanışlı daha performansa gerek yok
ios5 li bi iphone4 için ya bu bana çok yavaş geliyor bi ust versiyona geçmeyi düşünüyorum dedirticek bir durum yok :)
4s sadece galaxys2 çift çekirdek farkı ile satmasın bizde çift çekirdek demek için yapılmış bence
4s ile 4 fiyatları düşüp alınır 5 beklenir :D
iPhone4 32gb fiyatları ile aynı olacak..
Dolayısıyla Türkiye'de aşağıdaki fiyatlardan satılacak.
Ancak Gold daha önce getirir ve garantisiz olur diye tahmin ediyorum.
3.000 TL yı vurdurur o zaman da diye tahmin ediyorum yine..
Her seferinde aynı şeyi yapıyor tahmin etmek zor değil. iPad2 de de aynısını yaptı, ip4 yeni çıktığında da aynısını yaptı.
Bilkom:
iPhone-4-Siyah-32GB - 2,431.52 TL
Gold Bilgisayar:
iPhone-4-Siyah-32GB - 2.399,00 TL