Bir ilan:
İmam gazlarsa , cemaat yanlar.
:D
Printable View
Bir ilan:
İmam gazlarsa , cemaat yanlar.
:D
Subaru Yakıt Filtresi 125 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 55897158
adamlara ''benzin bombası?'' yazıp cevap attım, gelen cevap ''evet benzin bombası'' :D:D:D:D
neyin kafası bu yav :D benzin bombası ne? :D:D:D:D
huashduhas bende sımdı mesaj atıyorum benzın pompası nedır dıye:D
http://img846.imageshack.us/img846/9...eararlaker.jpg
Uploaded with ImageShack.us
bomba ne arar la bazarda :D:D:D
özeliklerini yazar yazar (muz silecek de dahil edilir) pragrafın sonuna düşülen not beni uyuz eder
AKLIMA GELMEYEN DAHA BİRÇOK ÖZELLİK:beuj:
keyfe kederi anlayamıyorum sıkılıp araç boyatan görmedim bn daha
Tofaş Doğan 1.6 1996 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 71307142
araçta kıkır anfi varmış :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71585494/detay
Belden asagı keyfe keder boyanmıstır...
neden sadece belden aşşagı
"arabada encıl ve kaş aydınlatmaları mevcuttur " :)
benzin bombası. :D
sahibinden muayyer var bide. daha önceden söylendi mi bilmiyorum... :)
Honda Prelude 2.2 VTi 1997 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 71148515 aracın değişeni yokmuş kardeşim keyfe keder :D
yer uçağı yazanlara sinir oluyorum
Bir de ***** site üzerinden abuk subuk mesaj atanlar var.
x kişi;
usta bunın fiyatı yüksek değilmi biraz sıfırı 70 lira zaten eğer birşeyler yaparsan almaya gelirim
Ben;
1. Sana da merhaba!
2. "sıfırı 70 lira zaten" demişsin ürün sıfır zaten.
3. Bu senin 70 liraya alacağın normal kısa tip balon tampon lip'i değil.
4. Bir malın ederini mal sahibi belirler. Fiyatının yüksek olup olmaması seni ilgilendirmez. Yüksek geliyorsa kesene göre bulabilirsen başka lip bul.
5. Bir şeyler yapmadan kastın indirim yaptırmaksa indirim yapmıyorum. Sen git en iyisi o sıfır dediğin ürünü al.
İyi günler.
benim en kıl olduğum cümle:Bilen bilir.yahu madem öyle git bilene sat derler adama:)
ençel demesi öldürdü beni
v-tech :confused:
Bunun piyasası böyle honda bu .
honda ıyıymıs bugun umranıye pazara gıttım bayadır gıtmıyordum aynı boyle arabalar dokuk.hiçmi temiz araç kalmamış.bide kapı içeri girmiş adam yazmış boya yok.bitane temiz 94 şahin gördüm kırmızı bbs jantlı komple boyalı dedi ama araba temizdi pazarında en temiziydi harbi he alasım geldi şahini :)
Fransalı Üretti Ordulu düzeltti gibi acıklamalarlada karsılasabılıyoruz :D
BMW M Serisi M5 2003 Model 69.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 70581723
cizik boyalı dıyorda m5 in var o renk farkı ney oyle ya
''kız arkadaşı olmayanlara'' görmüştüm. Aracı alınca kız arkadaş tam olarak kimin olacak ? :D
ben bazen ozellıkle bakıyorum adam ılan vermiş bırde racon kesmiş şu aramasın bu aramasın kötu bozarım gibi laflar edenlerı zevkile arıyorum :)
BMW 3 Serisi 3.25i 1993 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71320677
ilanın açıklama kısmı ;
"ANKARA BMW 3.25İ (OTOYLA ILGILI BURAYA YAZMAYI UNUTTUGUM BILGILERI 0535 679 58 66YI ARAYARAK SORABILIRSINIZ) "
adam hiç bişey yazmamış, km kısmında 999999 yazıyor, kmde belli değil :D
abi ne yazmışında unuttukların için arayacaz :D
ölüm makinası yazanlara katil diye bağırasım var!!!
diyosunda insan onları yazmak mecburiyetinde kalıo bazen.... 20.000 lıralık araca 13-14 teklif eden ınsanlarmı ararsın... bu araba bu kadar etmez su kadar vereyım dıyenlermı ararsın... ılan vermek de kolay iş degil bence... bi kere yasadım bunu 20.000 lıralık araca adam bu kadar etmez 14 vereyım yazmıs.. bende hee gel al tamam dedm.... bıde utanmadan arıo sonra ... gel al yazmıssın aracta kaza bela varmı dıo... ya bi s. git dedm artık :)
off çok iyi yaaa
http://img513.imageshack.us/img513/5873/catsje.jpg
Peugeot 306 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66006462
Bana takas teklifi yollamış,ilanındaki aşağıdaki açıklamalara bakar mısınız :D