suspansuyon
Printable View
suspansuyon
araç pert kayıtlı ama bu sizi korkutmasın kesinlikle değişen yok.
az yakar çok kaçar
0,40krş yakıtı olan yakışıklı yer uçagıııı...
demin yazdım ilana ölücüler aramasın keyfe keder satılık diye. ama herif msj atmış bana 12.000 olurmu diye, olmaz dedim ne insafsızlığımızı bırakmış ne karakterimizi. 1.4 is satanların.
edit:yazılmış.
İHTİYAÇTAN DOLAYI SAHİBİNDEN SATILIK TURBO LU DOĞAN SLX
ARACIN MUANESI YENIDIR MOTOR YAPILALI 2 AY OLMUSTUR.ARAÇ AYHAN ŞEN GARANTİLİDİR FULL ATMOSFERİKTİR. RUHSATA LOGO İŞLİDİR..ÇELİK JANT MEVCUTTUR..ÖN 2 ÇAMURLUK DEĞİŞİK BASKA HATA YOKTUR
ayhan şen kim ? full atmosferik ne demek ? neden ilan başlıgı turbo ?
ORJ.94 MODEL DOĞAN S TURBO İNTERCOOL HKS BLOOW
ARKADAŞLAR ARAÇIMIZ TEMİZ VE ORJ.Bİ ARAÇTIR TURBO VE İNTERCOOLE SAHİPTİR AYRİYETEN HKS BLOOW MEVÇUTTUR VE MOTOR ÇOK SAGLAMDIR KAPORTADA DEGİŞEN OLMAYIP BOYASI ORJ.DİR AKSESUARA GELİNCE KOMPİLE TEYİP VE TEHSİSAT PIONEER DİR ÇİFT ANFİ VE BAĞAJ BASI VARDIR VE TAMAMEN ZEVK İÇİN TASARLANMIŞTIR YALANDAN TESİSATLAR GİBİ DEGİLDİR GARANTİSİNİ VERE BİLİRİZ.LASTİK VE CANTLAR 1 AYLIKTIR ARAÇ TAMAMEN FOTOĞRAFLARLARDA GÖRÜNDÜĞÜ GİBİDİR ARAÇIN MOTORUNDA EN UFAK YAĞ ESME YOKTUR YÜRÜYENİNDE EN UFAK Bİ SES YOKTUR FAR VE SİS 8000K ZENONDUR ARAÇIN FAR'STOP VE SİSLERİ DAHİ ORJ.CARELLO'DUR 2 ADET BOOS KORNA VARDIR ÖLÜCÜLER VE GALERİÇİLER ARAMASIN İLGİLENEN ARKADAŞLAR ARASIN GÖRÜŞELİM ARAÇ TAMAMEN ZEVKİ YAPILMIŞ OLUP HASTASINA KEYİFLE BİNE BİLEÇEGİ ARAÇTIR ALAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
burda ne yazıyor ?
nakit sıkıntısından satılıkdır diyip takas teklif edene illet oluyorum:D
araçtan tek şikayet edecegınız şey ilgi çekmenız olacaktır.yat kat kamyon vapurla takas olmaz .araç gırtlak doludur yay encıl zenon hava filitresi abartı egsoz çelik jant yarış lastikleri yarış direksiyonu ferrari korna
lınk vermıycem ama benm 10gun once sattgım arabayı arkds ilana koymus,
BEN İLGİDEN SIKILDIM SIRA KIMDE YAZMIS :D hayırlısıı olsun :D
corolla t-sport vtec :beuj:
emsalsiz :) iii yawww diyorum bende
Araçta ayarlanabilir suspansin (kaylavır) vardır.
Araca hafta sonları KEYFE KEDER binilmiştir.(Keyfe keder araca nasıl binilir yav :D)
yeni lpg takıldı daha 1 hafta oldu
lastikler sıfır daha 100 km yapmadı :) :) :)
birde birşey sormak istiyorum arkadaşlar KEYFEKEDER ne demek ÖRNEK: keyfekeder boyalı
yani adam çok keyifliymişte arabasını boyatınca kederlenmişmi ?? ya da kederlenmek için mi arabasını boyatmış... keyfine kedermi katmak istemiş ??