"Bakmadan Geçme" lafı var birde...
Ne zaman bu başlığa sahip bir ilana baksam karşıma hiç düzgün araba çıkmadı :)
Birde şunlar var "oğlumu satıyorum, sahibim beni satıyor, sahibim ağır hasta, karaböcüğümü satıyorum" vs vs :D
Printable View
"Bakmadan Geçme" lafı var birde...
Ne zaman bu başlığa sahip bir ilana baksam karşıma hiç düzgün araba çıkmadı :)
Birde şunlar var "oğlumu satıyorum, sahibim beni satıyor, sahibim ağır hasta, karaböcüğümü satıyorum" vs vs :D
Bide paraya ihtiyaçları olur ama nasıl ihtiyaçsa takas tekliflerinide düşünürler :D Bi benzeride askere gitme sebebiyle satılık takasta olur yazarlar.:D
sıfırı o paraysa sıfırını al
Keyfe keder boyalı :)
Sıkılmışlar napalım napalım felan diye düşünürken en iyisimi arabayı boyatalım gibi bişe oluyo heralde :D
bakan dönüp bir daha bakacak --- apaçi alert
bir de bu var "takas fiyatım farklıdır"
kilometrenin böyle olduğuna bakmayın uzun yolda yapılmıştır. --- motor bitik anlamında
"Memurdan satılık" -- memur olduklarını belirtiyorlar ama memur olunca ne gibi bir artısı var orasını hep merak etmişimdir
Bazıları "bayandan" yazıyo ilana,hiç devamını okumadan kapatıyorum bayandan araba mı alınır. :D (İstisnalar mevcut. :D )
Hepsi değilde %70'i kasap rulez :D
Uzgunum kizlar goz bebeyimi satiyorum (:.
Machina
Kara simsek
M3 teknik m5 gormustum bkeresinde vs vs
Lütfen yanlar mı zıplar mı gibi saçma sapan sorular sormayınız :D
boyası orjinaldir................komple boyalı orjinal renginde
vizesi 2012 ye kadar alınmıştır o nedir ya:D
makine gergin :D ingilizcesi machina gergina :D :D şahinde yazılıydı :D
''alan benzini koyup gidecektir.'' :D bende buna uyuz oluyorum yazılanlardan bazılarına ek olarak .
Bundan temizi fabrikasında :)
Alman üretti biz düzelttik (katliam :D )
ben yapana kadar en iyisi bu diye ilan verenlerde var :D
kupon araba lafına uyuzum bi de tüm gözler üzerinizde olacak :) adam utanmasa clioya yazcak o derece sapıtıyolar bazen
he bide gtı ilanlarında görüyorum. çapkınlar bmw ye zenginler mercedese delikanlılar gtı a biner gibi s.msonik bi laftı :D
araca taktığı muz sileceği bile mod listesine yazanlar var.
Depodaki benzini bile ilana yazacaklar artık.
MACHİNA e30 :D
kıza etek erkeğe vtec yazıyorlar 1.4 is ilanlarına çok gülüyorum :D
En komigi e30 ilanlari; rekaro, rekaru, rekru, rukuru, rekru spor koltuk vardir =)
Ev, arsa traktor vs takarsi yoktur yazanlara uyuzdum araba ilanimla 250 milyarlik arsa 8 milyarlik cin mali scooter, anasinin korunde havuzlu villa ilani gelince hak verdim...
Bunlarin disinda tek tuk makina sarjor keser bicer trdetek etiket piyasa yazan adamdan zaten araba almam direk kaparim...
Yer uçağı 1.2 corsa D vardı, 1.2 corsası olan arkadaşımla baya gülmüştük o ilana :D
-Değişensiz oluyor genelde 15 yaş üstü araçlar.
-Keyfe keder boyalı
ful artı ful nedir ya..
aslında bu terimler ciddi bi çoğunluğa hitab ediyor malesef..
iş yapıyorlar yani..
size bize tasak konusu sadece..
Doktordan değil hastasından
ve
muhayenesi yeni yapılmıştır.
full+full halbuki en boşu :d
birde yeni türedi tam dolu :D
benimde en uyuz olduğum BMWler oluyo;
araçta sadece deri var ama araç Full+Full
bide sunroof hariç full madem full niye yok :D navigasyon fln eklenebilir seçeneklere o yok bu yok ama araç bmw merco olunca full =)
edit: aklıma şimdi geldi araçta hata yok ama pert kaydı var komple boyalı.
tatlı pert
çıtır pert
muayyer dir
çalıştıgım yer araç tahsis ettiğnden araç fazlası oldu
evin 15 inci arabası oldugundan ihtiyaç kalmadı
yurtdışına gidiyorum(ilan 1.5 yıldır aktif ama:D)
belaltı boyalı(laaa yaz işte yaaa komple boyalı yada şu şu parçada var de)
sol kapı boyalıdır renk tutsun diye ön çamurlukta boyandı yada boya yedirme yapıldı(başka sebep aramayın ha:D)