plakayı alana araba bedeva :D sanırım arabayı koysa okadar etmicek..
Printable View
sapıklık bir tek karşı cinse duyulan bir duygu değildir.
bu linkteki ilanlara bakarak ne demek istediğimi daha da iyi anlayacaksınız.
Sahibinden satılık araba, yeni ve ikinci el oto fiyatları Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da
şu ilana dikkatlice bakın
Volkswagen Polo 1.4 TSI GTI 2012 Model 41.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 98875887
bu ilanda ki aracın ön tamponu normal düz polo'ların ön tamponudur
GTI ların ön ve arka tamponları kendine has çizgiler taşır.
Bu üstün zekalı arkadaş ne yazmış boya darbe değişen yok :D ulan tampon değişmiş daha ne olsun önden kazalı işte :D
tanponlar arablarda kusur olarak kabul edilmez. ön arka tanponda boya olsun diğer sac kısımlarda boya yoksa.. arabada boya yok olarak kabul edilir.
Peugeot 106 GTI 1996 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 97070308 orjinalll bi gtı daha
Araç satacagım zaman bilhassa şehir dısından gelenlere mahcup olmamak için a dan z ye herseyini anlatırım hatta ekspertize kendim götürüp raporunu mail atmayı dahi teklif ediyorum
ama aynı ilgiyi malesefki ben göremiyorum sözlerine itimat edip 2-3 şehirden elim boş döndüm her seferinde güvenmek istiyorum insanlara ama malesesef olmuyor
istisnalar hariç üç kağıtçıların çoğu sahibindene uygun fiyatlarda arac ilanı verip pert aracı kakalamaya çalışıyor yada kapora isteyip ortadan yok oluyor çok dikkatli olmak gerekiyor
genelde bende diyorum tanıdıgı yoksa diğer teklifte bulunuyorum iyi niyetli insan çok az kalmıs görünen o
resmen salak muamelesi yapıyorlar aracta değişen çıkıyor benden önceki sahibinde değişmiştir deniyor vs vs
Satılık Reno 9kuz :D:D:D
Honda CRX 1.6i 1991 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96109926
Hava filtresi artı 50 hp :D
Peugeot 206 2.0 RC 2005 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98176235
bu arkadaşa mesaj attım arabada ne var 290 hp yazmışsın die dereceli headers chip performans egzoz yazdı biz boşa araba yapıoruz bu kadar zamandır heralde :) kimi kandırıosun arkadaş sen yaa..