o ilanı bulursam sana gösteririm anlarsın :D sen keyifden değişmiş olabilrsn masmavi arabayı kırmızıya çeviren adam bunu yapar yani :D
Printable View
birde birşey sormak istiyorum arkadaşlar KEYFEKEDER ne demek ÖRNEK: keyfekeder boyalı
yani adam çok keyifliymişte arabasını boyatınca kederlenmişmi ?? ya da kederlenmek için mi arabasını boyatmış... keyfine kedermi katmak istemiş ??
açıklamaya bir sürü laf salatası yapıpta , en sona komple boyalı vb yazanlara kıl oluyorum
yer uçağı olayı güzel. çok ilgninç arabalara yazıyolar bazen :) açıkcası öyle bi ibare kullanan adamın arabasını asla almam
Acil satılık yer uçaklarından bende görmüştüm :) Dizel Accent için yazılmıştı.
bel altı boyalı sadece
tavan boyalı sadece
Sadece 360 Mondena ile takas olur düşünün benim için değerini.. (206 GTI için )
tek kişi tarafından kullanılmıştır.
bende buna tavım ne zamandır. ne bileyim o tek kişinin nasıl kullandığını :):)
Yakıt yakmıyor kokluyor :) bunlarda ayrı dünya insanları :D
aracımızda bufir , anpi , kompinant bulunmakta. Hay senin imlana :D
gecen biri şey yazmış e30 du galiba bunu bana şeytan yaptırdı :D
bişi dicem bu ilanlardaki 2011 araclar sıfırdan neden pahalı neyın kafasını yasıyo bu anguslar?
hondadamı stokta yok hadı jettayı vw yı anladım hıc bırımı yok alla alla amcama araba bakıyoruzda dedım bı yasında bakalım onlar sıfırdan pahalı yuh dedım
hondasını bilmemde jetta için 1 yıl sonrasını söylüyorlarmış.ne demek ya 1 yıl paranla sıfır araba alamıyorsun :)
inanın çok feci ilanlar geliyor :)
bugun 1 cep telefonu ilanını okurken yarıldık :)
adam o kadar iyi yazmıştı yani ;)
sadece uzun yolda kullanılmıştır.
''saçma sapan teklif vermeyin parası olan arasın kalbini kırarım'' diye yazan bile var
'' Acil '' nakit ihtiyacından satılıktır.
Not : kafama yatan araçlarla takas dusunurum
for-cit motor
zelon far
madifiyeli
coli-over amartisör
vs vs vs'si hariç en fuludur
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61360879
apaçiliğin son hadlerinde bir modifiye ve bir okadarda iğrenç tabiri bir arada barındıran bi ilan :D
ulan bu araca bu parayı verenin beynine yan vereyim şu hale bak hele :D
"vtec açmada problem yoktur" fena.:D
genci,bekarı,evlisi,sözlüsü herkes bakıyor bu arabayı alıcaksan bekar ol hanımınla papazzzz olursunnnn !!! ahahaha bir ilanda rastladım dün:D :D
PARAN VARSA BMW ''PARAN YOKSA BİNMİVE' az önce gördmmm
ilgiden sıkılmam diyenlere :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3138808/detay/
1.viteste 60 2. viteste 120 3. viteste 180 gerisi allah kerim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3065122/detay/
paran varsa s2000'e bin paran yoksa ne sikime binersen bin :)
:heyoo: 206gti ilanı :DAlıntı:
Çılgın Satıcı Nickli Üyeden Alıntı