ya bir sürü sigorta şirketi hakkında konu açılmış ama hiçbirine dahil olamadım sorularımla. yeni bir konu açmak zorunda kaldım.
benim sorunum aracıma yeni kasko yaptırdım. 4yıldır aynı sigortaydı, herşeyi full sıkıntısız bi kaskoydu. şimdi yenilendi. fakat tramerde aracımın şase ve plaka numarasıyla kayıt bulamıyorum, üzerine herhangi bir kasko görünmüyo. poliçe ve sigorta şirketinin bilgileriyle girdiğimde görünüyo. acaba diğerinde çıkmama sıkıntısı nedir, işleme girmemiş olabilir mi?
birde poliçeyi elime yeni aldım ilginç bişey dikkatimi çekti, anadolu sigortadan yaptırdık fakat unvan olarak 2NBC sigorta yazıyo, bu ne alakadır, nerden çıktı hiç anlamadım. üstelik poliçe anadolu sigortaya ait olmasına rağmen üzerinde 2NBC sigorta şirketinin kaşesi var.
birde birleşik kasko sigortası ne demektir? normal kaskodan bir ayrıcalığı var mı acaba? daha önceki poliçem elimde olmadığından karşılaştıramıyorum şuan. yoksa hepsinde yazan bişey miydi bilemedim.
kendim uğraşmadığım için ne şartlarda yapıldı kasko bilmiyorum, babamda şirkete yaptırmış. benim aldığım fiyatların çok altında bi fiyata maal edilmiş mesela, bu nasıl olabilir? aracın değeri düşürülerek yapılmış olabilir mi acaba?
birde aracın pert olması durumunda kasko %5lik kısmını ödemeyecekmiş, bu ne alakadır, neden böyle bişey var anlamadım. poliçeyi baştan sona inceledim böyle ibareler bulamadım. bunu babama şirketten sigortayı yaptıran kişi söylemiş sadece. sonuç olarak yarı yarıya dşmüş bi fiyat söz konusu, bu nasıl olabilir? ve ben bu kaskonun detaylarını nerden alabilirim, çünkü elimdeki poliçede genel şartlardan başka bişey yer almıyo. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. saçma sapan bi kasko anlaşması yapılmış olmasından korkuyorum.