Arkadaşlar herkese selamlar.
Aracımı 22.11.2010 tarihinde Ankaradan aldım.Ertesi gün komple renk değişimi için boyacıya bıraktım.Yaklaşık 1 ay boyada kaldı ve araç boyadan çıktıktan sonra çalışmadı.Araç 2 gün sonra satış devri ve aynı zamanda renk değişimi için muayeneye
girmesi gerekiyordu.Dolayısıyla ben çekici ile gitmek zorunda kaldım ve boyacıdan aldığım 20.12.2010 tarihli 550 TL faturayla birlikte tüv'e gittim ve renk değişikliği için tespit yaptırdım.
Asıl sorun bundan sonra başladı.Aracım bu aşamada aşağıda yazdığım masraflar yapıldı.
1-Yeni akü takıldı 250 TL ( fatura yok )
2-Bujiler değişti 170 TL ( fatura yok )
3-Araç çekici ile yaklaşık 600 km mesafedeki servise getirildi 700 TL( Faturası yok fakat araç teslim tutanağı,çekici tutanağı ve servis müşteri formu var )
4-Serviste yaklaşık 300 TL tutarında masraf yapıldı. ( fatura var )
Boyayan kişi arabanın çalışmamasının benim boyamamla hiç ilgisi olmadığını,ben paramı alırım diye ısrar etti.Bende vermem dedim.Şimdi beni mahkemeye vermiş ve bana verdiği faturadan farklı boya malzemesi diye 1100 TL tutarında fatura kesmiş ve icra takibine vermiş.
Elimde kaşeli imzalı aracı boyadığına dair ''ARAÇ BOYAMA BEYAZDAN MAVİ METALİK (İŞÇİLİK) 550 TL fatura ve trafiğe verilmek üzere ek belgesi var.Bu vatandaş ikinci kestiği 1100 TL tutarındaki faturayı benden tahsil edebilir mi?
Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkürler...