oy kullanılmıştır:D
Printable View
oy kullanılmıştır:D
Daha basit bi yol daha var;Firefoxta geçmişe gelin yakın geçmişi temizleye tıklayın temizlenecek zaman aralığını herşey yapın temizletin sayfayı kapayıp açın tekrar oy kullanabilirsiniz sayfayı favorilerinize eklerseniz daha kolay olur
Diğer tarayıcılarda tüm geçmişi silip bu şekilde deneyince olur sanırım ama denemedim
Bende oy verdim
İlginize Teşekkür ederim :)
:icon_tup: oy verilmiştir
oy verilmiştir :)
adam s.klemeyip yarış takviminden Türkiyeyi çıkarıcak bende ona oymu vereceğim.? hiç işim olmaz Türkiyenin öyle bir reklama ihtiyacı zaten yok.. F1 Türkiyeden çekilirken yapıldımı böyle bir kampanya.? güzelim pist yatıyor kullanamıyoruz bunun için çalışma yapılmalı, yıkılmasını birilerine peşkeş çekilmemesi için.
gururla oyluyorum
abi bizde adamları s.klemedik kupa törenineinde diğer ülkelerde kupayı veren yetkililer cok üst mercilerdi bizde veren adam belli f1 i izlemeye giden yetkililer belli. :) tek suclu f1 midir diye sormak lazım ki yazılanlar olmst başka ülkelerden misal , 10 isterken bizden 7 istemsler ...
geçen tosfedle bi abiyle konusma imkanı olduda o pist yıkılmıcak ve halka acılması için calısmalar yapılıyor körfez gibi olucak inş içiniz rahat olsun :)
işlem tamam
up diyelimde birkaç oy daha gelsin
beyler başka forumlara taşıyalım
Bu işin ilacı incisözlük. Benim pek alakam yok orayla alakası olanlar orda bi paylaşsın bakalım.
5 tane fln atmıştım gece herkes katılsa daha iyi olur
sıralamayı nerden görücez arkadaşlar
neredeyse 7 dakikada 1 oy veriyorum
sıralamayı oy kullandıktan sonra üzerine geldiğinde görürsün
ya serkan işin orasından bakarsan çok eksik var iş F1 e kalsın, kenan'ın moto2 de yaptığı dereceler kim tarafından takdir gördü.? adam kendi cebinden büyük kısmını kendi imkanlarıyla oluşturduğu pist yaptı. devletimiz bu başarılı sporcuya destek olamazmı bizce.? gayette olur.
abi, kenan tek başına. f1 ise cumhuriyet gibi kurmus düzeni ikisini bir tutmamak lazım ben kenana yapılmasın demiyorm adaletsizlik her yerde var başarılı olan insanlar zamanında desteklense zaten hiç bir alanda bu duruma gelmezdik diye düşünüyorum.
17931 e 60960 olarak hala öndeler
edit: adamlar 54 lerden 60 lara çıkmış. biz hala 17 lerdeyiz