evet sadece su damlaları şeklinde devam ediyoruz :D
Printable View
evet sadece su damlaları şeklinde devam ediyoruz :D
Şehrin yüksek yerlerinde, iskitler, pursaklar, havaalanı, öveçler-dikmen taraflarına dolu yağdı zaten de, ben bahçeli, eryaman, konutkent gibi alçak yerlerde bu denli güçlü dolu beklemiyordum. Neredeyse istisnasız heryerde yağdı sanırım.
Hiçbirşey de yapamıyorsun. Eline alıp battaniyeyi koşmak da cesaret ister. Taş gibi dolunun adamın kafasına düşmemesi için birinin de sana battaniye tutması lazım.
10 dk önce çukurambarda fındık kadar dolu yağdı yine..Şükür ki araba kapalı garajdaydı :)
gözünü sevdiğimin alman arabaları :D
ama son atakta tırsmadım değil bi baktım erik büyüklüğüne ulaşmış dolular...
fındık kadar yağıyor ardından hava açılıyo güneş çıkıyo sonra hava kapanıyo yağmur yağıyo ardından dolu ardından yeniden güneş değişik değişik şeyler oluyor
keklikpinarina kısa sureli saglam dolu yagdı...
Ankarada artık yağmurlar dolu şeklinde yağıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
meteorolojiye göre akşam saatlerine kadar devam edecekmiş
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü
dolu yağmur sonrası keçiören migrosun önü. şelaleden kanalizasyon suyu akıyor
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...45672604_n.jpg
Bende kapalıya koyam bari bugün ne olur ne olmaz..
dukkanın ıcıne cektım valla arabayı
cok fena yagdı
ıstanbul yoluna
son anda kurtardım çektim garaja..
ben araba kullanamıyorum mecburen dışarda kaldı çekemedim garaja inş bişey olmamıştır :D
Yav arkadaş Ankara'nın havası bir garip oldu... Bu sene ne kadar çok dolu yağdı....
Araba vatan bilgisayarin onunde ins bisey olmamistir
ben de tüm ataklarda yollarda olmama rağmen kazasız belasız atlattım çok şükür :)
ben 2 göçükle atlattım göçüklerimi çektirdim bitti...yarın battaniyesiz gitmem işe...
Bundan sonra bagajdaki cilalı şampuanın yanında battaniye gibi bir şeyler de taşımak lazım.