Ben S40 T4 tavsiye ederim. O paralara temiz araçlar bulursunuz hem iyi gider hemde aile arabası.
Printable View
Ben S40 T4 tavsiye ederim. O paralara temiz araçlar bulursunuz hem iyi gider hemde aile arabası.
FUA93 satıldımı ?
Forester s-turbo burak temiz bulabilirsen :icon_tup:
GC8 impreza
E36 3.20i Coupe vereyim :)
Eğer kapı sıkıntısı yoksa hem modeli yüksek hem yakıtta seni üzmeyecek olan czt yi değerlendirmeye alabilirsin
impreza gt 4 kapı turbolu yakıyo kaçıyo çufluyo mis gibi :D
ben olsam rs alırdım pek düşünmezdim
güç konfor sağlamlık marka, ben olsam audi ye yönelir olmazsa sedan vtiden devam ederdim :)
bunu biliyorum ve bayadırda takipteyim. şuan için para elime geçmedi 17-18 arası satışını vereceğim arkaadaşa o yüzden şimdilik fikir oluşturmaya çalışıyorum.
Aklımda sizin B5 , e30 3.25 birde frk'nın GF8 var şuan için.
daha satamadım 17-18 yani ya pazartesi yada salı günü tamamen satış vermiş olacağım.
ben orginalciyim işim olmaz apachi modifiyeleriyle. Alacağım araca sadece takacağım spor helezon olur aklıma yatarsa da bir jant. Aile araçları gayet güzel mod yapılabiliyor biraz zevkli olursan tabi ;)
evet kardeşim 23.000TL ye aracı ayın 17si en geç 18 inde teslim edeceğim.
93 model siyah coupe değil mi konuştum sanırım sizinle de :) tamamen orginal olan recarolu coupe :)
A4 B5 ler var aklımda :)
czt ler rahatlıkla satılabiliyormu? acil bir anda elimden çıkarmam gerekebilir o yüzden çabuk satılabilecek bir araçta olması çok önemli benim için.
bu bütçeye en güzeli A4 1.8TQ
4 kapı konforlu dış görünüş olarakta halen kendisine baktıran bi araç temiz bakılmış bi araç bulursan çok keyif alırsın
üzüldüm açıkcası . aracın benim gözümde çok hoştu . sana açtığı masraflar fln belki haklısında . çok tatlıydı be :D
evet güzeldi en son orginal parçalarını bulmuştum 850TL verip + 2.500TL ye de kaporta boyaya verirken arkadaş aradı ve geldi baktı kaporasını aldık ancak daha paranın tamamını göremedim :) satıldığı içinde cidden çok üzüldüm 9 ay ve 12.000TL paramı yedi bana tam maaliyeti 34.500TL di ama soğuttular arabamdan o yüzden gözüm kapalı verdim aracımı :(
ep2 derim ben
honda prelude yada fiat coupe alırım , 23000 ytl nin üstüne biraz daha cebimde kalacak para varsa kıyıda köşede , gider mustang alırdım :)