Bu üç aracın dışına çıkmak yok mu? Başka şeyler önericektim :)
Printable View
Bu üç aracın dışına çıkmak yok mu? Başka şeyler önericektim :)
CCc Passat cCC
bu seçeneklerden en mantıklısı bmw
CC'lerin şanzımanlarında sıkıntı oluyormuş diye duydum? Değişimi de 16 milyar mıydı neydi?
geçenlerde basın ekspresste bi cc gördüm, o kadar hoşuma gitti ki bakıcam diye öndeki kamyonete giriyodum :D
bana kalsa 3.20D yi zorlayın derim ama bu üçü arasından yinede 3.18D
cc derdim ama hafta sonu için bir klasik fena olmazdı :D
VAG gruba acaip gıcığım.
Her türlü BMW alırım. düşünmem bile.
Ben audı A4 diyorum çok iyi duruyor basıncada :)
Başka seçenekler tabii ki önerebilirsiniz.
Haftasonuda olsa mantıklı bir araç olmak zorunda s2000, tt gibi seçeneklere pek kayma şansım yok. Sadece keyif aracı olmayacak demek istediğim yakıt çok sıkıntı değil günlük km çok fazla olmayacak o anlamda söyledim.
Volvo ise hiç düşünmüyorum açıkçası. Yaştan dolayı olabilir daha 23. Biraz daha ruhlu sportif görünümlü araç tercih ediyorum.
3.18d chiple kaç beygire ulaşabilir acaba?
CC yay ve jant belki üzerine inci beyazı bir kaplama ile çok güzel olabilir gibi geliyor. Yakıtta şehir içinde 11i çok geçmez gibi geliyor. Zaten 102 beygir a3 le yakmak nedir öğrendiğim için alıştım :)
Kalın yazdım çünkü bir çok arkadaşa cevap yazdığım için arada kaynamasın diye.
Evo al 80 bin tl ye bu seçenekler çok basit kalmış.
80 bin'e 320d yokmudur acaba ? ya da e60 520d ?
Yaş 23'se bu seçeneklerden sadece 3.18d mantıklı sayılabilir. CC ve A4 biraz ağır kaçar. Babanın arabasını ödünç almışsın gibi bir görüntü oluşur.
Ben olsam yaşına uygun, daha spor, 4 kapı başka bir araç bakardım. Misal Evo.
cc kasa değiştirecek.. ama yinede güzel güzel olabilir..
Ford Mondeo 2.0i Selective EcoBoost 2011 Model 86.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 60823575
240hp ecoboost yazilimla gucte alinir baya giderli olur hele yuksek hizlarda go larsin herkese :) ozellikleri vs de guzeldir..mondeo coupe cikaricak ve ya onu bekleyin :P
Edit:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...294450/detay/# bu cok guzel duruyor renk ve ic doseme uyumu vs..
CC ne zaman kasa değiştirecek?
Makyajlı 3.20d maalesef yok bu fiyatlara
Valla açıkça söylemek gerekirse benim için prestij biraz daha performanstan ön planda.
Evodansa 160lık yay jant filmli a4 daha çekici gelir bana.
Mondeo çok güzel araç ama bana göre şirket arabası ve prestiji yok.
Şu an kullandığım araç bu
Audi A3 1.6 Ambition 2008 Model 41.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 60302229
Oyumu CC den yana kullanıorum gerçekten duruşu tarzı çok hoş birkaç küçük dokunuşla muhteşem bir araç olur.