Bn plaka bayrampaşa şube istersen Bayrampaşa trafiğe bı sor ama en mantiklisi mobese kamerası
Printable View
Bn plaka bayrampaşa şube istersen Bayrampaşa trafiğe bı sor ama en mantiklisi mobese kamerası
He bu arada benimde basıma e5 te gelmişti aynı olay bende vurdum adamda bana vurdu sonra karakola gittim polisee anlattım olayı polisten gelen tepki söyle oldu sende bi şey var mı yok si.....et o zaman salla gitsin savcıya git Yada boswer şikayetçi olsan bile 5 sene sürer dedi sen evine git en iyisi dedi bı şey yapamadım sigortadanda alamiyosun parayı kaçtı diye giren bana girdi
Bizde de aynı durum var ama işte gerekli mercilere yazı yazıp bilgilere ulaşmaya çalışacağım.Akabinde de dava açacağım.
Geçmiş Olsun Allah Daha Beterinden Saklasın Eğerki Bulursanızda Hiç Hiç Karışmayın Elinizi Belaya Sokmayın Haklıyken Haksız Duruma Düşüyorsunuz Başımıza Geldi Yaşadık Gördük Hiç Uzatmadan Bir Karakola Gidin Plakayı Verin Tanışlarınız Filanda Varsa Taş Çatlasın 4-5 Günde Bulunur..Tekrar Geçmiş Olsun...
dedıgınız olay anında arkadaslarınız olay mahalınde durup polis çagırmış olsalardı şayet adamı bulduklarında 285 tl kaza mahalinden kaçma kazaya sebebiyet insan sağlığını teklikeye atmakdan falan filan cea yazılıyor ama suan basvursanız bile çok fazla birşey bulamazsınız ama bir deneyin ümit kesilmez