Havalimanı tarafındayım ve aşırı derecede dolu yağıyor arabalarımızı koruyalım![]()
Havalimanı tarafındayım ve aşırı derecede dolu yağıyor arabalarımızı koruyalım![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
vala ben son dolu yağdığında ankaraya aştiye asker uğurlamaya gidiyordum trafik felç kaçamadımda 3 yerden yara almışım sabah farkettim![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Gözümün önünde yumruk kadar dolu indi accordun üstüne, üzerine serebileceğim birşeyde yoktu, öylece izledim; sonra da bir kez daha tebrik ettim japon mühendisleri, allahıma çok şükür tek bir iz bile almadan atlattık...
M.Resat Simsek
Bende dua ediyordum bizim oraya yağmamıştır inşallah diye, havalimanı diyen var, kesin yağmıştır, spoiler takmıştım daha bantları üstündeydi.
Akyurt'tan Ankara'ya gidecektim sakın gelme diyorlar. Baya kötü her halde.
Akyurt tarafında sadece yağmur başladı hafiften.
Hasar alanlara şimdiden geçmiş olsun.
yenimahalle varlık da doluyu yiyenler arasında allahtan muşamba vardı kapattım arabanın üstünü ......
Ankarada dolu yüzünden araçlarının tavanlarını yaptıran boyatan arkadaşlarım var,
Hakikaten dolu değil bildiğin taş yağıyor heralde...
Allah yardımcınız olsun...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Birkaç saat içinde 3. dolu atağını da alnının akıyla, hasarsız atlattı bizim ihtiyar. Ama bitecek gibi değil. Şimdi bir atak daha başladı.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
çok büyük dolu taneleri indi arabama şükür bişey olmadı işteyim çekebilecek hiçbir yerim yok üstüne serecekte tabi![]()
1997 İndividual M BMW
Ankara koptu...Abooooo çok fena dolu yağıyor.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)