beyler oyunlarınızın saveleri gidiyomu ?
Printable View
beyler oyunlarınızın saveleri gidiyomu ?
teşekkrüler ama
açtımda boş çıktı indi olarak görünüyrdu ama program inmemiş
birde telefonu bilgisayara bagladıgımda aşşagıdaki gibi bir uyarı cıkıyor??
http://b1110.hizliresim.com/11/10/13/16607.png
4.3.3 gibisi yok, ios5 te JB çıkmadığı sürece geçmem.
1603 no lu hata kodu aldım, makine kilitlendi kaldı... varmı bir tavsiyesi olan? meşhur elmamız var ekranımda ve gitmiyor melet ne açılıyor ne kapanıyor önü arkası elma oldu telefonun :)
eywah............
gecmıs olsun
bende korkarak yaptım ama
problemsız halletım valla
şoyle bi yazı gordum
kaynak
http://www.iphoneyardim.net/onemli_b..._99_arasi.html
Alıntı:
Hata Kodu: 1602, 1603 Unknown Error (Bilinmeyen Hata);
Unknown Error (Bilinmeyen Hata) sınıfına giren bu hata türü, genellikle bilgisayarınızın iPhone ile bağlantısının koptuğu anlamına gelir. iTunes’ı yeniden kurmak çözüm sağlayabilir. Sim Kartınızı çıkartıp Restore işlemini yeniden yapmak sorununuzu çözebilir. (Sim kartınızı çıkarttıktan sonra telefonunuzu kapatıp açın. Telefonunuzu bu işlemden sonra Restore Mode’a alın)
Kimi zamanlarda bu hata mesajı daha ciddi sorunlar olduğu anlamına gelebilir, telefonunuzu servise (Apple’a / Türkiye’de GenPa’ya veya Turkcell'e) vermeniz gerekebilir. Aklınızda bulunsun
bu arada benim iphone4 servisten geldiğinden beri kapanıp açılma yapmıyordu
taki ios5 e kadar bugun sabah güncelledim gün içerisinde
3 kere gitti 1 tanesinde dondu resetlemek zorunda kaldım tekrar servis yolu gozuktu değşim isticem bu sefer acaba beyazla değişirlermi :D
neyse düzeldi restore yapınca ios5 yüklendi :)
Eee şimdi bu doğruysa kötü oldu :/ Hevesimiz kursağımızda kalmasın yani :/
kamera muzık falan okadrda gec acılmıyor yalan bence ordakı cıhazın arka plandakı programlar falan coktur ınandırı gelmedı bana aynı acılıyor gelıyor bana bı fark yok
Valla bende bugün gittim Beyaz simfree aldım telefon zaten bomboş şimdi ios5 yükleme işlemine başlicam teli daha yeni aldığım için korkuyorum siyah ayfonumu sattımda bunu aldım onun huyunu suyunu az çok biliordum inşallah elimde kalıpda mındar olmaz gelişmeleri buraya yazarım :)
3GS kullanıyorum İOS5 yükledim, herşey oldukça rahat ve hızlı çalışıyor, şimdilik gayet memlunum fakat çok fazla internet kullanımı yaptıgından dolayı sanırım bu sefer şarj dahada hızlı gidiyor..
Hiç sorun ve sıkıntı yaşamadan kısa bir sürede yükledim daha incelemedim bakalım kurcalama zamanı :)