puntoyu beğeniyorum ama bayan kullanılcaksa kesinlikle şehir içinde micra diyorum goruş açıları falan daha iyi parkı manevrası çok kolay
Printable View
puntoyu beğeniyorum ama bayan kullanılcaksa kesinlikle şehir içinde micra diyorum goruş açıları falan daha iyi parkı manevrası çok kolay
ozan kesinlikle micra :)
Bayan içinse kesinlikle micra derim..
Puntonun görüş açıları biraz zayıf.. O yüzden alışana kadar sıkıntı yaşayabilir... Motor olarak ikiside başarılı.. Micra bir bayana için çok sempatik dizayn olarak.. o yüzden micra dedim..
Micra agirlikta bakalmm :)
Hayırlısı olsun şimdiden..
Tesekkurler.
kız arkadaşımda var dı micra.bende çok kullandım.bende punto araştırıyorum.micra bence bayan için inanılmaz uygun.kullanımı çok rahat.kör noktası neredeyse yok.
Uzun süre micra kullanmış biri olarak micra diyorum :) yüksek hizdaki manevralarda gayet stabil, frenleri gayet güzel, görüş acisi iyi,iç mekanı ferah.gidişi de gayet güzel.bence mantıklı bir secim olur :)
mıcra bencede bayan için iyi bir seçim bizim tanıdıkta var oldukça pratik görüş açısı felan tam bayan için gerçi bizimkisi arada sırada direksiyonu toplamayı unutarak tamponu sürtüyo ama olur o kadar
micra dci deli gibi yol tutuyor, hızlı kullanmama rağmen hiç sorun çıkarmadı, motoru arabayı uçuruyor, mini kadar olmasa da karakter sahibi bir araba,
Micra 1.2 otm kiralamış biri olarak, micradan yol tutuşu beklemeyin diyorum. Ama böyle bir park kolaylığı ve kullanım rahatlığı yok. Konfor vs. sınıfına göre gayet normal bence tercih edilesi bir araç. Ancak dizelleri sadece düz vitesle satılıyor biliyorum.
Nissan Micra Tekna'yı tercih ederdim ben alacak olsam.:)
Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar.
Zaten duz vites bakiyorum.bizimki otomatik sevmiyo :)
Tekna ile digerleri arasndaki fark nedir?
benim aracım tekna idi.elektronik klima esp anahtarsız çalışma,yağmur sensörü,sis farı,yol bilgisayarı(genelde doğum günümü kutlayan ilk arabam oluyordu sabah bindiğimde ekranda gül oluyordu doğum günümde :D) direksiyondan kumandalı cd çalar mevcuttu.