cok guzel olmuş ıyıkı almışlar ehlıyet ını bence hıc vermesınler
Printable View
cok guzel olmuş ıyıkı almışlar ehlıyet ını bence hıc vermesınler
+1:icon_tup:
Allollu yakalanip ehlyeti kaptiriyorsun, sonra ehliyetsizken tekrar yakalanip 2 cezayi yedim diye veryansin ediyorsun. Yasada hata var evet senin ehliyetsiz olarak yakalanmisken alkollu sekilde ehliyetli muamelesi gormemen lazim, direk ehliyetsiz ve alkollu muamelesi gorup hapis yatman bence daha dogru bir uygulama olurdu.
benımde sormak istegim buydu ehlıyete el konulmuşken ve süresi dolmamışken yine süre uzuyormu eger öyle ise bi daha tövbe :)
ki zaten dolmasına 1 gün kalmıştı bende 1 gün kaldı bıdaha binemem zaten diye sonkez alkollü çıkmıştım ki sonuç 2 yıl :(
arkadaşlar ben veryansın etmıyorum aglayıp sızlayıp şikayet etmıyorum yaptığımın bi tutar yanı yok ki zaten fazlasıyla pişmanım yok gidip hapis yat yok şu yok bu diye adi bi suçlu gibi alaycı cevap yazacak olan yazmasın
süreklı sarhoş gezen birisi degilim ki o gün mecbur kaldım araca binmeye ve süremin dolmasına 1 gün kalmıştı aklıma takıldığı için sordum
sadece o sürenin sürekli işliyormu diye merak ettim
işte almak istegim cevap teşekkurler
Mecbur kaldım da kullandım diye bir şey yok..
Ben salak mıyım arabayla gittiğim yerde içiyorsam arabayı oraya bırakıp taksi ile eve geliyorum? Fantazi mi yapıyorum.. Parayı harcayacak yer mi bulamıyorum..
Alkolden ehliyete el konulup ehliyetsiz yakalanıldığında da süre cezası uygulanmalı..
Alkollü bir şekilde direksiyona geçmekten ne zaman vazgeçecek bu millet? 2 bira seni sarhoş etmiyor ama reflekslerini azaltıyor.. kendi canını düşünmüyorum zaten onu göze alarak oturuyorsun direksiyona da başka birisine/arabasına çarparsan konuyla alakasız olan birisinin ertesi gün öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınır.. Kimin ne hakkı var buna?
Trafik cezalarında ise para cezası vermek önemli değil.. Tıkır tıkır tahsil edecek.. Maaşına el koyacak.. Banka hesaplarından kesecek otomatik.. Bankasal işlem yaptırtmayacak.. Böyle toplarsın cezayı.. 3 sene sonra nasılsa affedilecek sıfırlanacak salak mıyım ödeyeyim diyor insanlar..
ÖTV diye ota boka zam geçireceklerine önce ceza harç ve vergileri adam gibi toplasınlar..
2 yıl ehliyetsiz kullanırım diyor ehliyetine el konulan kişi ya da kktc den ehliyet çıkartıyor kendine.. Yok öyle dünya.. Alkolden ehliyetsiz yakalanan adamı at içeri kalsın 10 gün ihtar niyetine, bak bakalım direksiyona geçiyor mu.. Çıkıp tekrar aynı şekilde yakalanırsa at bi 3 ay daha..
Amerikada hollywood yıldızları bile tek tek içeri giriyor alkolü araç kullanmaktan.. Yakalanır yakalanmaz direkt tıpış tıpış nöbetçi mahkeme, adında kodese..
İçki içiyor muyum? Evet içiyorum.. Ama alkolü araç kullanmak konusunda evet çok sertim..